Σούπερ Λίγκα (30η ημέρα): Αστ. Τρίπολης-Πανιώνιος 2-0

21:50 22/4/2012 - Πηγή: E-Typos
Με νίκη αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου στην αρκαδική πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Δύο εξαιρετικά γκολ από τον Μπακασέτα (45΄) και τον Ράγιος (71΄) σφράγισαν τη νίκη των γηπεδούχων. Με πολλές απουσίες ταξίδευσε στην Τρίπολη ο Πανιώνιος, που είχε πετύχει το στόχο της
παραμονής από την προηγούμενη αγωνιστική. Κι ο Αστέρας, όμως, δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο για το σημερινό ματς, αφού είχε ήδη οριστικοποιήσει την κατάκτηση της 7ης θέσης και δεν μπορούσε να ανεβει πιο ψηλά. Πάντως, το ματς είχε ρυθμό, καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες κι ένα εξαιρετικό γκολ από τον Μπακασέτα στο πρώτο ημίχρονο. Στην εκπνοή (45΄) ο νεαρός άσος με γυριστό, μετά από κεφαλιά-πάσα του Φρανκού, άνοιξε το σκορ. Ακόμα πιο εντυπωσιακό, όμως, ήταν το γκολ που πέτυχε ο Ράγιος στο 71΄, με άπιαστο σουτ από πολύ δύσκολη θέση, με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Διαιτητής: Κάκκος (Κέρκυρας)
Κίτρινες: Λαδάκης - Ντιμπαλά
Οι συνθέσεις:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Γεωργακόπουλος, Αργυρόπουλος, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Φορμίκα, Αλβάρες, Λαδάκης, Έγκον (65΄ Ροτζέριο), Μπακασέτας (73΄ Σολάκης), Ράγιος, Φρανκού (58΄ Ναβάρο).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μιχαηλίδης (74΄ Πόγκασιτς), Κούρντι, Κουλουχέρης, Πιέρ, Κούρος, Αναστασόπουλος (58΄ Γκέζος), Μενδρινός, Σάμαρης, Αντούνες (70΄ Σκέμπρι), Ντιμπαλά, Σταυροθανασόπουλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σούπερ Λίγκα 30η, Αστ, Τρίπολης-Πανιώνιος 2-0,souper ligka 30i, ast, tripolis-panionios 2-0