Σούπερ Λίγκα (30η ημέρα): Αρης-Κέρκυρα 1-1

21:50 22/4/2012 - Πηγή: E-Typos
Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Αρη με την Κέρκυρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", για την 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι φιλοξενούμενοι, που εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία, προηγήθηκαν με πέναλτι του Ιωάννου στο 24΄, ενώ ο Ακόστα ισοφάρισε για τον Αρη στο 37΄. Το σκορ άνοιξε με πέναλτι του Ιωάννου στο 24΄. Ωστόσο, η απόφαση του διαιτητή Παππά "σηκώνει συζήτηση", καθώς ο Λαζαρίδης δεν φαίνεται να ανατρέπει
τον σκόρερ της Κέρκυρας, ο οποίος κέρδισε και εκτέλεσε την "εσχάτη των ποινών". Παρότι δεν είχε κίνητρο, ο Αρης ήταν πολύ ανώτερος, ειδικά μετά το γκολ που δέχθηκε. Φαίνεται πως οι παίκτες του πείσμωσαν, ισοφάρισαν με τον Ακόστα στο 37΄ και έχασαν αρκετές ευκαιρίες να πάνε με προβάδισμα στα αποδυτήρια.
Στο β΄ ημίχρονο ο Αρης άσκησε ακόμα μεγαλύτερη πίεση στους παίκτες του Τίμου Καβακά. Τα νεύρα ήταν τεντωμένα, εξ ου και οι πολλές κίτρινες κάρτες. Ομως, τα πνεύματα... ηρέμησαν, όταν έφτασαν τα "νέα" από την Ξάνθη, αφού οι Κερκυραίοι, ακόμα και με ήττα, δεν κινδύνευαν με υποβιβασμό. Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Κίτρινες: Λαζαρίδης, Ακόστα - Κοντοδήμος, Καλαντζής, Γραμμόζης, Ηλιάδης
Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ (Μανουέλ Μασάδο): Σηφάκης, Παπαζαχαρίας, Λαζαρίδης, Μίσελ, Κοτσώνης, Τριανταφυλλάκος (85΄ Κάνουλας), Πρίττας, Καπετάνος, Καστίγιο (46΄ Σολτάνι), Ούμπιντες, Ακόστα (77΄ Τσουκάνης).
ΚΕΡΚΥΡΑ (Τίμος Καβακάς): Αναστασόπουλος, Μίχος (15΄ λ. τρ. Ηλιάδης), Μαϊστόροβιτς, Οσμάν, Κοντοδήμος, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καλαντζής, Αγρίτης (46΄ Μπάρκογλου), Ιωάννου, Τσίγκας (71΄ Γιάντσης).
Keywords
Αναζητήσεις
αρης κερκυρα 1-1
Τυχαία Θέματα
Σούπερ Λίγκα 30η, Αρης-Κέρκυρα 1-1,souper ligka 30i, aris-kerkyra 1-1