Ρεάλ: Διαψεύδεται, τελεσίγραφο των παικτών κατά του Μουρίνιο

15:51 24/1/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, διέψευσε οργισμένος σημερινό δημοσίευμα της «Marca», το οποίο κάνει λόγο για χάσμα ανάμεσα στον προπονητή της «βασίλισσας», Ζοζέ Μουρίνιο, και τους αρχηγούς της ομάδας, Ίκερ Κασίγιας και Σέρχιο Ράμος. Σε μία ασυνήθιστη κίνηση για τον ίδιο, ο «ισχυρός άνδρας» της Ρεάλ παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», προκειμένου να απαντήσει στο δημοσίευμα, το οποίο είπε ότι είναι «απλά ένα ψέμα» και πως «έχει στόχο να αποσταθεροποιήσει τον σύλλογο». Αξίζει να σημειωθεί ότι η ισπανική εφημερίδα
αναφέρει, χωρίς να κατονομάζει την πηγή των πληροφοριών της, ότι οι Κασίγιας και Ράμος απείλησαν να φύγουν μαζί με αρκετούς συμπαίκτες τους, εάν δεν απολυθεί ο Μουρίνιο, ενώ, σύμφωνα με τη «Marca», το υποτιθέμενο τελεσίγραφο δόθηκε αυτή την εβδομάδα, σε γεύμα με τον Πέρεθ και τον γενικό διευθυντή της «βασίλισσας», Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ.
«Όπως μπορείτε να δείτε, άλλαξα τη συνήθη πρακτική μου να μη σχολιάζω τα καθημερινά θέματα του συλλόγου» δήλωσε βλοσυρός ο Πέρεθ στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και συνέχισε, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι εντελώς ψευδές ότι στο γεύμα που είχαμε την Τρίτη με τους αρχηγούς δόθηκε κάποιου είδους τελεσίγραφο αναφορικά με τον προπονητή. Όπως είναι φυσιολογικό για τον μήνα Ιανουάριο, είχαμε ένα γεύμα, συμπεριλαμβανομένων των δύο αρχηγών, του γενικού διευθυντή και εμού, με μοναδικό στόχο να συμφωνήσουμε στα μπόνους για τις διάφορες διοργανώσεις, στις οποίες μετέχουμε αυτή τη σεζόν. Πιστεύω ότι υπάρχουν όρια ηθικής, τα οποία πρέπει να είναι σεβαστά, ακόμη και γι' αυτούς οι οποίοι δεν υποστηρίζουν το πρότζεκτ μας».
Μετά την αρχική τοποθέτησή του και απαντώντας σε ερωτήσεις, ο Πέρεθ τόνισε ότι δεν έχει μιλήσει με τον Μουρίνιο για το δημοσίευμα της «Marca» και πρόσθεσε πως οι άνθρωποι της εφημερίδας δεν ήρθαν σε επαφή με κάποιον από τους τέσσερις άνδρες που παρέστησαν στο γεύμα, προκειμένου να ελέγξουν τις λεπτομέρειες του θέματός τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα