Μουρίνιο: Δεν είναι εύκολο να προκριθεί η Μάντσεστερ Γ.

19:42 12/3/2014 - Πηγή: E-Typos
Το είχε πει πριν από αρκετές ημέρες στη συνέντευξη που είχε δώσει στο yahoo, αλλά το επανάλαβε για μια ακόμα φορά ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι ρωτήθηκε για το Τσάμπιον Λιγκ και τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Κι αυτό που τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο από το Λονδίνο ο κόουτς της Τσέλσι ήταν το εξής: «Το πραγματικό Τσάμπιονς Λιγκ τώρα αρχίζει», δίνοντας το στίγμα για τη συνέχεια στην κορυφαία, ευρωπαϊκή, διασυλλογική διοργάνωση συμπληρώνοντας πως «στην οκτάδα και στα ημιτελικά το παρών δίνουν οι πραγματικά
καλύτερες ομάδες», ενώ συμπλήρωσε πως η μοναδική «έκπληξη» ήταν ο αποκλεισμός της Γιουβέντους.

Για μια ακόμα φορά όμως πήρε θέση για το ζευγάρι του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εξέφρασε τα προγνωστικά του για τη δεύτερη αναμέτρηση στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο τεχνικός της Τσέλσι υπογράμμισε: «Έχουμε περισσότερες ελπίδες να περάσουν στα προημιτελικά σε σχέση με την Γιουνάιτεντ. Εξάλλου αυτή ηττήθηκε 2-0 από τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς. Μπορεί να είναι καλύτερη ομάδα από τους Έλληνες, αλλά το σκορ του πρώτου ματς άλλα έδειξε…»

Πρόσθεσε ακόμα ότι: «Η ομάδα από τον Πειραιά έπαιξε πάρα πολύ καλά. Υπάρχει μεγάλη πίεση στη Μάντσεστερ για να περάσει στον επόμενο γύρο, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολο να το πετύχει».
Keywords
Τυχαία Θέματα