Μουρίνιο: Δεν έφταιξε μόνο ο Νταβίντ Λουίζ στη Βραζιλία

16:09 9/7/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο προπονητής της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο, υπερασπίστηκε με σημερινές δηλώσεις του τον Νταβίντ Λουίζ, εκφράζοντας την άποψη ότι ο μέχρι πρότινος παίκτης του στους «μπλε» δεν θα πρέπει να απομονώνεται για την απόδοση ευθυνών, μετά τη συντριβή 7-1 που γνώρισε η Βραζιλία από τη Γερμανία στον ημιτελικό του Μουντιάλ. Ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος παραχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες τον διεθνή αμυντικό στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι ποσού που εκτιμάται ότι φτάνει τα 50 εκατομμύρια λίρες, τόνισε
ότι ολόκληρη η ομάδα πρέπει να μοιραστεί την ευθύνη για τον διασυρμό της.

«Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο να απομονωθεί ένας παίκτης από την ομάδα, επειδή η ομάδα ήταν πολύ κακή» δήλωσε ο Μουρίνιο στο Yahoo, για το οποίο είναι πρέσβης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά τη χθεσινοβραδυνή αναμέτρηση στο Μπέλο Οριζόντε, και συνέχισε: «Έκανε λάθη ο Νταβίντ; Ναι, έκανε, αλλά ο Ντάντε έκανε λάθη, ο Μαρσέλο έκανε λάθη, ο Φερναντίνιο έκανε λάθη, η ομάδα ως ομάδα έκανε λάθη. Νομίζω ότι όλοι οι παίκτες, όλοι οι προπονητές, όλοι όσοι δεν εμπλέκονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αισθανόμαστε πραγματικά, πραγματικά άσχημα γι' αυτούς. Σε 50 χρόνια από τώρα, τα παιδιά θα ξέρουν ακόμη ότι η Βραζιλία ηττήθηκε εντός έδρας 7-1 από τη Γερμανία».

Ο Μουρίνιο είπε ακόμη ότι η Βραζιλία θεώρησε πως το ομαδικό πνεύμα θα την έστελνε στον τελικό, ακόμη και με τις απουσίες του τραυματία Νεϊμάρ και του τιμωρημένου αρχηγού, Τιάγκο Σίλβα. «Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό» πρόσθεσε, για να καταλήξει: «Στους ημιτελικούς αντιμετώπισαν μια ομάδα, η οποία είναι καλύτερη απ' αυτούς. Μια ομάδα η οποία συμπεριφέρεται με φανταστική σταθερότητα και αυτοπεποίθηση. Όλα πήγαν κατ' ευχήν (για τη Γερμανία)».
Keywords
Αναζητήσεις
brazil germany 1-7, ποσα αφηνε στοιχημα το 1-7 βραζιλια γερμανια στο παγκοσμιο?
Τυχαία Θέματα