Μουντιάλ 2014: Ο γερμανικός θρίαμβος έκανε ρεκόρ στο Twitter

15:20 9/7/2014 - Πηγή: E-Typos
Η συντριβή 7-1 της Γερμανίας επί της Βραζιλίας στον χθεσινοβραδυνό ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν το πιο πολυσυζητημένο θέμα στο Twitter, καθώς οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσαν ότι «δημιούργησε» τον αριθμό ρεκόρ των 35.6 εκατομμυρίων "tweets". Το συγκεκριμένο νούμερο έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ, το οποίο ήταν 24.9 εκατομμύρια «τιτιβίσματα» και καταγράφηκε μέσα στη χρονιά για το "Super
Bowl" του NFL.

Μετά το πέμπτο γκολ που σημείωσαν τα «πάντσερ» με τον Σάμι Κεντίρα, τα σχόλια στο Twitter έφτασαν στο ρεκόρ όλων των εποχών των 580.166 ανά λεπτό, «επίδοση» που ξεπέρασε τα 360.000 «τιτιβίσματα» ανά λεπτό που είχαν καταγραφεί για την περυσινή εμφάνιση της Μάιλι Σάιρους στα μουσικά βραβεία του MTV. Ο παίκτης που αναφέρθηκε περισσότερο στα σχόλια στο Twitter ήταν ο Μίροσλαβ Κλόζε, ο οποίος έφτασε τα 16 γκολ σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου και πέρασε στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.

Στο μεταξύ, το Facebook κατέγραψε 200 εκατομμύρια αλληλεπιδράσης μεταξύ 66 εκατομμυρίων χρηστών που σχετίζονται με τον χθεσινοβραδυνό ημιτελικό.
Keywords
Τυχαία Θέματα