Κύπελλο Ελλάδας: Άρης-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε σπουδαία πρόκριση στους "16" του κυπέλλου Ελλάδας, μετά την ισοπαλία 0-0 που απέσπασε από τον Αρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στη ρεβάνς της β΄ φάσης. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν επικρατήσει 1-0 στο πρώτο ματς κι έτσι πήραν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Με υπηρεσιακό προπονητή τον πρώην τερματοφύλακά, Χουάν Μανουέλ Ρόκα, οι Βολιώτες εφάρμοσαν από την αρχή του παιχνιδιού το πλάνο τους: "σφιχτή" άμυνα και αντεπιθέσεις
με αιχμή του δόρατος τον Μάριο Μπρέσκα. Οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ και να δώσουν άλλη μορφή στον αγώνα, όμως ο Ελσνερ αστόχησε σε κεφαλιά στο 16΄. Κάποια μακρινά σουτ του Γενγκά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (45΄) και στις αρχές του δευτέρου (48΄) δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Διούδη, αλλά γενικά ο Ολυμπιακός Βόλου είχε υπό τον έλεγχό του το ματς, αφού οι παίκτες του αντιδρούσαν σωστά στην πίεση του Αρη. Ωστόσο, οι "κιτρινόμαυροι" είχαν ακόμα μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα στο 75΄, όταν από σέντρα του Τάτου ο νεοεισελθών Αγγελούδης έστειλε τη μπάλα άουτ με κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Οικονομόπουλος των γηπεδούχων, ενώ λίγο νωρίτερα (89΄) ο διαιτητής είχε αρνηθεί πέναλτι υπέρ της ομάδας του Βόλου.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Πουλίδο, Ελσνερ, Ηρακλής (36΄ Νταμαρλής), Οικονομόπουλος, Σταυρόπουλος (70΄ Αγγελούδης), Σουνάς (62΄ Μανιάς), Τάτος, Αγκάνθο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Χουάν Μανουέλ Ρόκα): Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Αρβανίτης, Μελλίσης, Ρόκας (84΄ Κωστούλας), Καπετάνος, Πινδώνης, Γκέσιος (69΄ Πόνσε), Πένκα, Μπρέσκα (75΄ Γκούρμα)
Keywords
Τυχαία Θέματα