Κύπελλο Ελλάδας: ΟΦΗ-Καλλιθέα 1-1

Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Καλλιθέα στο "Παγκρήτιο" και εξασφάλισε την πρόκριση στους "16" του κυπέλλου Ελλάδας χάρη στη νίκη του (1-0) στον πρώτο αγώνα, στο "Ελ Πασο". Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 8ο λεπτό με τον Θανάση Παπάζογλου, ενώ ισοφάρισε στο 90΄ ο Φαγέ.

Το δεύτερο ματς του Πορτογάλου Σα Πίντο στον πάγκο του ΟΦΗ δεν συνοδεύθηκε και από καλή εμφάνιση.
Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι στο β΄ ημίχρονο ακούστηκαν αποδοκιμασίες και είναι εμφανές ότι θα χρειαστούν πολλά περισσότερα από μια πρόκριση εναντίον ομάδας της Football League, για να ξεχαστεί το πολύ αρνητικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Με ελάχιστο κόπο, λοιπόν, ο ΟΦΗ πέτυχε πολύ νωρίς, με τον Παπάζογλου στο 8΄, το γκολ που ήθελε για να διώξει το -όποιο- άγχος υπήρχε. Οι Ζε Ρομπέρτο (27΄) και Μακρής (30΄) έχασαν ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα γκολ των γηπεδούχων, οι οποίοι απο τότε έκαναν συντήρηση δυνάμεων και το θέαμα ήταν... τραγικό. Από την άλλη πλευρά, ούτε η Καλλιθέα του Κριστόφ Βαζέχα έδειχνε διατεθειμένη να ρισκάρει, παρόλα αυτά κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 90΄ με τον Φαγέ, δίνοντας ξεχωριστό τόνο στα λίγα λεπτά που απέμεναν, αφού ένα δεύτερο γκολ θα της έδινε την πρόκριση. Δεν δημιούργησε, όμως, τις προϋποθέσεις για να το πετύχει.

Διαιτητής: Γ. Γιαννουλάκης (Χανίων)

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντεζ, Στάθης, Μιλιάζες, Ζβασίγια, Τριποτσέρης, Κάλαιτζιτς, Μακρής, Φραγκουλάκης (89΄ Νιμανί), Παπάζογλου (65΄ Μακουκούλα), Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος (46΄ Κουτσιανικούλης)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κριστόφ Βαζέχα): Λυμπερόπουλος, Μουσταφίδης, Παγώνης, Θεολόγου, Πίκολο, Καλαμιώτης, Φαγέ, Σταύρου, Κατσικογιάννης, Γκαλάν, Τόρες (64΄ Χαϊκάλης)
Keywords
Τυχαία Θέματα