Η ΕΠΟ για το χαμό του Κώστα Κατσούλη: Να πούμε όλοι ΟΧΙ στη βία

15:00 29/9/2014 - Πηγή: E-Typos
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καλεί σε συστράτευση όλα τα μέλη της ελληνικής κοινωνίας, προκειμένου με κοινή δράση να απομονώσουν όλα εκείνα τα στοιχεία που με τις πράξεις τους γεννούν και τροφοδοτούν τη βία.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ για το θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη πριν δύο εβδομάδες, όταν ξυλοκοπήθηκε στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού στον αγώνα της
ομάδας του με τον Ηρόδοτο, η Ομοσπονδία εκφράζει «τη βαθιά οδύνη της για το θάνατο του Κώστα Κατσούλη», ενώ «συλλυπείται την οικογένεια του άτυχου φιλάθλου κι εύχεται αυτός να είναι ο τελευταίος φόρος αίματος που πληρώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Όπως επισημαίνεται στη συνέχεια της ανακοίνωσης «... ήρθε ο καιρός, η αθλητική οικογένεια της Ελλάδας (όλων των μελών της συμπεριλαμβανομένων) να δώσει ενωμένη τον αγώνα και για την πρόληψη και για την πάταξη των φαινομένων βίας σε ολόκληρη την Επικράτεια, χωρίς εξαιρέσεις (...) Περιθώρια χρόνου δεν υπάρχουν πλέον για κανέναν. Συστρατευμένοι πρέπει να πούμε άμεσα με πράξεις ένα μεγάλο ΟΧΙ στη βία».
Keywords
Τυχαία Θέματα