Δώρο του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Γιάννη Αλαφούζο

Μπορεί ο Γιάννης Αλαφούζος να διαψεύδει σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τόνους τα περί εισόδου του Δημήτρη Μελισσανίδη στον ΣΚΑΪ, ωστόσο οι καλά γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα στη μιντιακή πιάτσα γνωρίζουν πως δεν πρόκειται για τίποτα άλλο παρά λόγια του αέρα, με στόχο να αμβλυνθούν οι αρνητικές εντυπώσεις που προκάλεσε η είδηση ότι ο «Mr Παναθηναϊκή Συμμαχία» σκοπεύει να συνεταιριστεί με το αφεντικό της ΑΕΚ, σύμφωνα με το "Secret", ένθετο της εφημερίδας "Παραπολιτικά".

Σύμφωνα με τους εν λόγω

κύκλους, οι δύο άνδρες βρίσκονται σε καθημερινή επαφή, με τον «Τίγρη» να έχει τάξει στον Αλαφούζο ότι θα έχει προνομιακή μεταχείριση αναφορικά με τις καμπάνιες του ΟΠΑΠ. Πρόκειται για ένα μέτωπο στο οποίο ο τελευταίος αποδίδει μεγάλη σημασία, προκειμένου να αντιμετωπίσει κάποια από τα ουκ ολίγα οικονομικά ανοίγματα που ταλανίζουν το μαγαζί του Νέου Φαλήρου. Ωστόσο, παρά τις ταμειακές δυσκολίες, καθ' οδόν προς τον ΣΚΑΪ βρίσκεται η Ελλη Στάη, με τις σχετικές πληροφορίες της στήλης να επιβεβαιώνονται πανηγυρικά.

Συγκεκριμένα, η πάλαι ποτέ «σιδηρά κυρία» των ειδήσεων έχει συμφωνήσει για παρουσίαση εβδομαδιαίας εκπομπής (τύπου πολιτικού talk show), αλλά και για την εμπλοκή της στο δελτίο ειδήσεων, πιθανότατα ως κεντρικής παρουσιάστριας. Στην περίπτωση αυτή, μένει μετέωρη η Σία Κοσιώνη, ο ρόλος της οποίας δεν έχει ακόμη καθοριστεί, με την ίδια να σκέφτεται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της εξόδου από τον τηλεοπτικό σταθμό, όπως σας γράφαμε την περασμένη εβδομάδα.

Πάντως, σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η ολική ρήξη με τη σημερινή παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου, έπεσε η ιδέα να διατηρηθεί στη θέση της, με την Ελλη Στάη να στέκεται δίπλα της ως σχολιάστρια. Όπως και να 'χει, οι σχέσεις της Κοσιώνη με τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού κρέμονται από μία κλωστή, ενώ αν επικρατήσει το πρώτο σενάριο (δηλαδή η Στάη να αναλάβει τα ηνία του κεντρικού δελτίου), τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι οποίες εξελίξεις θα τρέξουν πολύ πιο γρήγορα.

Διαβάστε επίσης στο parapolitika.gr: Λεωνίδας Γρηγοράκος: "Ο Γιώργος να ξεκαθαρίσει τη στάση του"

Keywords
Τυχαία Θέματα