Δηλώσεις Κρέσπι, Ροτσέστι για τον αγώνα Ολυμπιακός-Σιένα

Το εγκώμιο του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού έπλεξε ο Μάρκο Κρέσπι, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των Πειραιωτών με τη Σιένα στο -κεκλεισμένων των θυρών- Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο προπονητής της ιταλικής ομάδας τόνισε σχετικά:

«Θα ήταν ασυνήθιστο να παίξουμε έναν αγώνα σε ένα άδειο γήπεδο. Όμως, το να παίζεις εναντίον των πρωταθλητών Ευρώπης σε βάζει αμέσως στην ατμόσφαιρα του αγώνα. Ο Ολυμπιακός
κέρδισε όλα τα παιχνίδια που έπαιξε φέτος. Το παιχνίδι του είναι ο τέλειος συνδυασμός ανάμεσα στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα. Ο κόουτς Μπαρτζώκας κάνει σπουδαία δουλειά. Έχουμε μπροστά μας μια καλή ευκαιρία για να βελτιωθούμε. Εάν κάνεις κάτι θετικό εναντίον των πρωταθλητών Ευρώπης, είναι κάτι που θα θυμάσαι για το υπόλοιπο της σεζόν».

Από πλευράς των παικτών της Σιένα, μίλησε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης ο Τέιλορ Ροτσέτσι, ο οποίος επισήμανε: «Είναι πάντα συναρπαστικό να παίζεις εναντίον του Ολυμπιακού. Είναι μια σπουδαία ομάδα. Είναι οι πρωταθλητές και δεν έχουν ηττηθεί ακόμη, επομένως είναι μια σπουδαία ευκαιρία να παίξουμε εναντίον των καλύτερων και πρέπει να κάνουμε εκεί το καλύτερο που μπορούμε. Πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα, στην επίθεση, στην εκτέλεση. Πρέπει να παίξουμε με ένταση και να είμαστε επιθετικοί».
Keywords
Τυχαία Θέματα