Πεδουλάκης: Να είμαστε σοβαροί κόντρα στη Λοκομοτίβ Κούμπαν

Με ενδιάμεσο σταθμό τη Βιέννη και τελικό προορισμό τη Ρωσία αναχωρεί από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, η οποία την Παρασκευή (18:00) αναμετράται με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Το «τριφύλλι» θα παραταχθεί στο μεθαυριανό παιχνίδι χωρίς τους τραυματίες Γιόνας Ματσιούλις και Νίκο Παππά, ωστόσο οι πρωταθλητές Ελλάδας
έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, δήλωσε: «Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε αγώνα με τον αγώνα. Η Λοκομοτίβ Κούμπαν έχει πολύ ταλέντο στην περιφέρεια και δύναμη στο καλάθι, οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Υπάρχουν τραυματίες, αλλά προσπαθούμε όσο γίνεται να μην το σκεφτόμαστε. Να το αφήσουμε πίσω μας. Προχωράμε με τους παίκτες που είναι στη διάθεσή μας για να πάρουμε τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπράμος τόνισε: «Ξέρουμε ότι έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση στο Top 16, αλλά αυτό δεν αλλάζει το στόχο μας που είναι η νίκη. Θέλουμε να νικήσουμε. Θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ, να κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε μια σκληρή ομάδα. Θα πρέπει να αποδείξουμε εμείς στους εαυτούς μας ότι γινόμαστε καλύτεροι. Προσπαθούμε να μην σκεφτόμαστε τους τραυματισμούς που υπάρχουν. Έχουμε τους παίκτες που έχουμε τη δεδομένη στιγμή, ελπίζουμε να είμαστε καλά, να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη».
Keywords
Τυχαία Θέματα