Μπάσκετ-Εθνική Νέων: Τέλος στο "σίριαλ" με τους παίκτες του ΟΣΦΠ

21:24 29/6/2014 - Πηγή: E-Typos
Ανατροπή δεδομένων σημειώθηκε στη διαμάχη της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την ΕΟΚ, για το θέμα της ασφάλισης των διεθνών παικτών. Η ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα ότι οι τρεις παίκτες των «ερυθρολεύκων» που είχαν κληθεί στην εθνική νέων, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Κρήτης, και ως τώρα απείχαν από την προετοιμασία, θα ταξιδέψουν κανονικά
αύριο το μεσημέρι με την αποστολή. Οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Αγραβάνης και Ανδρέας Χριστοδούλου θα τεθούν στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Κώστα Μίσσα, ο οποίος αρκέστηκε στην εξής λακωνική δήλωση: «Μας ενημέρωσαν πριν από λίγο ότι οι παίκτες θα είναι στη διάθεσή της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών, κάτι που σίγουρα είναι θετικό τόσο για την ομάδα, όσο και για τα παιδιά».

Στην αποστολή μετέχουν ακόμη οι Γιώργος Διαμαντάκος, Μιχάλης Καμπερίδης, Γιάννης Κουζέλογλου, Μιχάλης Λιάπης, Πάρης Μαραγκός, Αλέξανδρος Μήτσιαλος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Στέλιος Πουλιανίτης, Δημήτρης Σιόλογκας, Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, Αναστάσιος Σπυρόπουλος και Κώστας Φακοπουλίδης, ενώ «κόπηκαν» οι Πετρόπουλος, Καμαριώτης και Γερομίχαλος.

Πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ, στις 8 Ιουλίου, η εθνική νέων ανδρών θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά (3-5/7), που θα γίνει στα Δύο Αοράκια, με τη συμμετοχή της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Τσεχίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα