Γαλλία-Μουντιάλ: Ανησυχεί ο Ντεσάμπ για την ζέστη

21:01 29/6/2014 - Πηγή: E-Typos
Απόλυτα προσηλωμένος στην αυριανή αναμέτρηση με τη Νιγηρίαστη Μπραζίλια, για τους «16» του Μουντιάλ της Βραζιλίας, παραμένει ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο οποίος αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, αναφορικά με το πιθανό "διασταύρωμα" με τη Γερμανία στα προημιτελικά της διοργάνωσης. «Η μόνη μου ανησυχία είναι η Νιγηρία και το πώς θα προετοιμάσουμε τους παίκτες για την αυριανή μάχη. Το ραντεβού μας είναι για αύριο στις 13:00 (σ.σ. τοπική ώρα)», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας.

Ο
Ντεσάμπ παραδέχθηκε ότι τον προβληματίζει η ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, την οποία χαρακτήρισε ασυνήθιστη για τους ποδοσφαιριστές του. «Ισως οι Νιγηριανοί είναι πιο συνηθισμένοι να αντέχουν στη ζέστη, έστω κι αν μερικοί απ΄αυτούς παίζουν στην Ευρώπη. Υπάρχει και η υγρασία που μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο, αλλά απ΄ ό,τι φαίνεται δεν θα είναι υψηλή. Ισως επηρεάσει τον ρυθμό του αγώνα. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός (σ.σ. των παικτών) κατά τη διάρκεια του αγώνα», δήλωσε ο τεχνικός των "τρικολόρ".

Ο Ντεσάμπ εκτίμησε ακόμη ότι η Νιγηρία «... είναι μία αθλητική ομάδα, η άμυνά της καρά τη θέση της και έχει ταχύτητα μπροστά», ενώ θεωρεί ότι οι Αφρικανοί δεν θα επηρεαστούν από τα εσωτερικά τους προβλήματα (είχαν κι αυτοί διαφωνίες με την ομοσπονδία για τα πριμ).
Keywords
Τυχαία Θέματα