Αυτόχειρας πήδηξε στο κενό επειδή έχασε η Μαν. Γιου. από τη Νιούκαστλ!

16:59 9/12/2013 - Πηγή: E-Typos
Ένας Κενυάτης ποδοσφαιρόφιλος δεν άντεξε τη σαββατιάτικη ήττα 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Νιούκαστλ στο «Όλντ Τράφορντ» για το αγγλικό πρωτάθλημα και αυτοκτόνησε, όπως δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμο στέλεχος της τοπικής αστυνομίας. Ο 28άχρονος Τζον Ματσάρια προχώρησε στο απονεννοημένο διάβημα πηδώντας από διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Ναϊρόμπι, μετά τη δεύτερη εντός έδρας ήττα των «κόκκινων διαβόλων» σε διάστημα τεσσάρων ημερών (σ.σ. είχε προηγηθεί το 1-0 από την Έβερτον την Τετάρτη). Το αποτέλεσμα αυτό, που ήταν η πρώτη νίκη για τις «καρακάξες» στο «Θέατρο των Ονείρων» από
το 1972, «ψαλίδισε» τις ελπίδες των πρωταθλητών Αγγλίας να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, καθώς έμειναν 13 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

«Ο Ματσάρια πήδηξε από τον 7ο όροφο ενός διαμερίσματος, αφού συνειδητοποίησε ότι η ομάδα του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ηττήθηκε 1-0 από τη Νιούκαστλ στο "Ολντ Τράφορντ", και αυτοκτόνησε» δήλωσε στο πρακτορείο "Reuters" ο αστυνομικός διοικητής της επαρχίας του Ναϊρόμπι, Μπένσον Κιμπούι.

Ο θάνατος του Ματσάρια θυμίζει την αυτοκτονία Κενυάτη οπαδού της Άρσεναλ το 2009. Ο 29άχρονος Σουλεϊμάν Ομόντι βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμά του μετά την ήττα 3-1 των «κανονιέρηδων» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αγώνα ρεβάνς για τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα