UEFA: Πρόστιμο-μαμούθ σε Παρί Σ.Ζ & Μάντσεστερ Σίτι για παραβίαση του financial fair play

14:54 6/5/2014 - Πηγή: E-Typos
Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να τους επιβληθεί πρόστιμο 60 εκατομμυρίων ευρώ και περιορισμός στο ρόστερ τους για το νέο Τσάμπιονς Λιγκ, εξαιτίας της παράβασης των κανονισμών της UEFA για το οικονομικό «ευ αγωνίζεσθαι», όπως δήλωσε σήμερα στο πρακτορείο "Reuters" πηγή που βρίσκεται κοντά στη σχετική διαδικασία.
Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι εννέα σύλλογοι, τους οποίους
δεν κατονόμασε, αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο τιμωρίας βάσει των νέων κανονισμών, οι οποίοι θεσπίστηκαν για να υποχρεώσουν τους συλλόγους να περιορίσουν τις ζημίες τους. Η επιβεβαίωση των κυρώσεων μπορεί να έρθει μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Η γαλλική αθλητική εφημερίδα "Equipe" αναφέρει σήμερα ότι στην Παρί Σεν Ζερμέν θα επιβληθεί πρόστιμο και περιορισμός του ρόστερ της για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν στους 21 παίκτες, αντί για τους 25 που ισχύει φυσιολογικά, βάσει προτεινόμενου διακανονισμού. Επίσης, θα τεθεί περιορισμός και στα έξοδα του συλλόγου που αφορούν μισθοδοσία. Εκτιμάται ότι παρόμοιος διακανονισμός έχει προταθεί και στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ο αγγλικός σύλλογος διαπραγματεύεται τους όρους. «Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι κοντά σε συμφωνία, αλλά μπορούμε να πούμε ότι η Σίτι κάνει πολύ πιο σκληρό "παζάρι"» τόνισε χαρακτηριστικά η πηγή.
Keywords
Τυχαία Θέματα