"Πάγος" μεταξύ Πρετεντέρη και Χατζηνικολάου

Οσοι βρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου του Πάνου Σόμπολου στο Μέγαρο Μουσικής αυτή την εβδομάδα παρατήρησαν δύο πράγματα, που δεν έμειναν ασχολίαστα και αφορούν τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο κορυφαίος Ελληνας δημοσιογράφος, που ήταν και ένας από τους ανθρώπους οι οποίοι παρουσίασαν το βιβλίο (μαζί με τον Παύλο Τσίμα και τον Σταμάτη Μαλέλη), δεν αντάλλαξε ούτε χειραψία με τον πρώην συνεργάτη του στο Mega Γιάννη Πρετεντέρη. Ο σχολιαστής του κεντρικού δελτίου του μεγάλου καναλιού, που εμφανίστηκε με την αρχισυντάκτρια

της «Ανατροπής», Μυρτώ Λοβέρδου, αν και ήταν σε πολύ καλή διάθεση και χαιρέτησε πάρα πολύ κόσμο, δεν βρέθηκε ούτε στιγμή σε απόσταση… χαιρετισμού με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ετσι, δεν χρειάστηκε ούτε καν να χαμογελάσει τυπικά ο ένας στον άλλον, προφανώς από επιλογή. Αλλωστε, οι σχέσεις τους είναι γνωστό σε όλη τη δημοσιογραφική πιάτσα πως ουδέποτε υπήρξαν θερμές.

Συζήτηση προκάλεσε όμως και η εμφανής ψυχρότητα μεταξύ του Νίκου Χατζηνικολάου και του διευθυντή ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σταμάτη Μαλέλη, που βρέθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλον στο ίδιο πάνελ. Περιορίστηκαν στην ανταλλαγή μιας μάλλον τυπικής χειραψίας και πέραν τούτου ουδέν. Όσοι το παρατήρησαν θυμήθηκαν ότι η άφιξη του Νίκου Χατζηνικολάου στο Star τον περασμένο Σεπτέμβριο συνοδεύτηκε από την αποχώρηση του Σταμάτη Μαλέλη για τον ΣΚΑΪ.

Keywords
Τυχαία Θέματα