60ο Ράλλυ Ακρόπολις Nικητής o Γκρ. Μπριν με Peugeot 208 T16

22:24 30/3/2014 - Πηγή: E-Typos
Οι Γκρεγκ Μπριν - Σκοτ Μάρτιν με Peugeot 208 T16 R5 είναι οι νικητές του 60ου Ράλλυ Ακρόπολις, που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο Λουτράκι. Η νίκη αυτή είναι και η πρώτη νίκη του οδηγού σε διεθνή αγώνα. Στην δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Γάλλοι Μπραϊάν Μπουφιέ-Ξαβιέ Πανσερί με το Citroen DS3 RRC, ενώ οι Πολωνοί Καγετάν Καγιετάνοβιτς-Μάσιε Μπαράν με το Ford Fiesta R5 συμπλήρωσαν
το βάθρο των νικητών. Το γεγονός δε ότι προσμετρούσε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι (ERC), ώθησε τους διοργανωτές να κάνουν καινοτομικές αλλαγές στα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα.
Έτσι ο διήμερος αγώνας, αποτελούνταν από δύο σκέλη. Ένα με έξι ασφάλτινες Ειδικές Διαδρομές και ένα δεύτερο σκέλος, με έξι χωμάτινες Ειδικές Διαδρομές και μία πανηγυρική υπερειδική διαδρομή στην προκυμαία της Κορίνθου, η οποία συγκέντρωσε πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας! Σημαντικό να αναφέρουμε, ότι μετά από δεκαετίες, για πρώτη φορά οι Ειδικές Διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις πέρναγαν μέσα από τα χωριά! Οι κάτοικοι, στο σύνολό τους, πολύ σωστά, έγκαιρα και λεπτομερώς ενημερωμένοι από την διοργανώτρια αρχή, αλλά και από τις τοπικές δημοτικές αρχές, συνεργάστηκαν με το παραπάνω! Κι αυτό ήταν κάτι που εξήραν οι ξένοι αγωνιζόμενοι, για την ασφάλεια, τη υποδοχή και την πρωτοτυπία που αντιμετώπισαν στην Ελλάδα.

Θ.Κ.Ε
Keywords
Τυχαία Θέματα