Α. Σαμαράς: Η Αξιωματική Αντιπολίτευση υπονομεύει την αξιοπιστία της Χώρας

22:19 30/3/2014 - Πηγή: E-Typos
Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία, που η Αξιωματική Αντιπολίτευση ευθέως υπονομεύει την αξιοπιστία της Χώρας, την υπόστασή της, και τον ιερό Θεσμό του Κοινοβουλίου. Δεν της πέρασε δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Οικονομικών Γ.Στουρνάρα.

«Μένει
όμως η πικρή γεύση, ένα ελληνικό κόμμα να είναι με τόσο φανατισμό εναντίον των συμφερόντων της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού» καταλήγει η δήλωση του πρωθυπουργού.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

"Σήμερα ξεπέρασε τα όρια ο διαρκώς κρυπτόμενος κ. Σαμαράς", αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία απαντά στην δήλωση του πρωθυπουργού σημειώνοντας επίσης ότι "είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που πρωθυπουργός αρνείται τόσο συστηματικά να εμφανιστεί στη Bουλή".

Ο κ. Σαμαράς, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, "όχι μόνο αρνήθηκε να καλύψει τον απαξιωμένο πλέον υπουργό Oικονομικών, αλλά απαξίωσε εκκωφαντικά και τον υπουργό Eπικρατείας κ. Σταμάτη" .

"Η πραγματικά πικρή γεύση για τον κ. Σαμαρά θα αφορά τις επερχόμενες εκλογές και όχι τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες που αποστρέφεται και προσπαθεί να παρακάμψει", επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα