ΖΗΤΕΙΤΑΙ πτυχιούχος Πληροφορικής με εμπειρία

Εργασία

«LIDL»Πτυχιούχος Πληροφορικής με εμπειρία

Εναν συνεργάτη Υποστήριξης Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφαρμογών θα προσλάβει η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Lidl» προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των κεντρικών εγκαταστάσεών της στη Θεσσαλονίκη.

Ο νέος συνεργάτης θα ανήκει στον τομέα Πληροφοριακών Συστημάτων και θα αναλάβει, μεταξύ άλλων, την υποστήριξη πρώτου επιπέδου, για την έγκαιρη αποκατάσταση λειτουργίας των Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφαρμογών.

Ο κατάλληλος

υποψήφιος θα πρέπει να είναι απόφοιτος ανώτατης εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ) στην Πληροφορική, με σχετική προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός έτους.

Ο νέος συνεργάτης θα εργαστεί στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη

Μάλιστα, θα εκτιμηθούν πιστοποιήσεις Cisco, Oracle, Windows 2008 Server active directory, VMWare, ITIL. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν καλά Αγγλικά, ενώ η γνώση Γερμανικών θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα μέσω της ηλεκτρονική σελίδας της εταιρείας http://www.lidl-hellas.gr.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα