ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ τεχνίτες και βαφείς στον όμιλο Σφακιανάκη

Εργασία

Τεχνίτες και βαφείς στον όμιλο ΣφακιανάκηNέο προσωπικό για τις εγκαταστάσεις στη Μαγούλα Αττικής θα εντάξει στο δυναμικό του ο Oμιλος Σφακιανάκη, ο οποίος δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και ανταλλακτικών.

Προϊστάμενος Πωλήσεων Βαρέων Οχημάτων (ΚΩΔ. PS13)

Οι υποψήφιοι για τη θέση των τεχνιτών θα πρέπει να έχουν ειδικότητα μηχανικού ή και ηλεκτρολόγου

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να έχει απαραιτήτως τουλάχιστον πενταετή εμπειρία στις πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων, εμπειρία στις πωλήσεις βαρέων οχημάτων (επιθυμητή),

εμπειρία στη διοίκηση προσωπικού, ανεπτυγμένες επικοινωνιακές ικανότητες, άριστη γνώση τουλάχιστον της αγγλικής γλώσσας, πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ και άριστη γνώση προγραμμάτων MS Office. Η ύπαρξη μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών και η επιπρόσθετη εξοικείωση με τη χρήση μηχανογραφικών συστημάτων παρακολούθησης πελατών θα θεωρηθούν επιπλέον προσόντα.

Βαφείς Βαρέων Οχημάτων (ΚΩΔ. PP13)

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει αποδεδειγμένη προϋπηρεσία σε βαφή οχημάτων (ελάχιστο 5ετίας), ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας, άδεια άσκησης επαγγέλματος, άδεια οδήγησης επιβατικού αυτοκινήτου και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Επιθυμητό είναι το πτυχίο αναγνωρισμένου επαγγελματικού ιδρύματος, η γνώση της αγγλικής γλώσσας, αλλά και η άδεια οδήγησης Γ' κατηγορίας.

Τεχνίτες Βαρέων Οχημάτων (ΚΩΔ. PME13)

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ειδικότητα μηχανικού ή και ηλεκτρολόγου, αποδεδειγμένη προϋπηρεσία σε επισκευή και συντήρηση βαρέων οχημάτων (ελάχιστο 5ετίας), αποδεδειγμένη πενταετή προϋπηρεσία σε επισκευή κινητήρων diesel, ικανότητα αποδοτικής επικοινωνίας και διαχείρισης τεχνικών προβλημάτων πελατών, δυνατότητα χρήσης διαγνωστικών οργάνων, άδεια άσκησης επαγγέλματος, άδεια οδήγησης επιβατικού αυτοκινήτου και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Η εταιρεία θα εκτιμήσει το πτυχίο αναγνωρισμένου επαγγελματικού ιδρύματος, τη γνώση της αγγλικής γλώσσας και την άδεια οδήγησης Γ' κατηγορίας.

Αποστολή βιογραφικών & Πληροφορίες
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο e-mail: [email protected]. Πληροφορίες για την εταιρεία θα βρείτε στην ηλεκτρονική σελίδα http://www.sfakianakis.gr.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Αναζητήσεις
βαφεας αυτοκινητων. ζητειται στο βολο, τεχνητες οχηματων
Τυχαία Θέματα