Σύλλογος ΠΕ Ν. Ρεθύμνης: Συμμετοχή στη 48ωρη απεργία, παράσταση διαμαρτυρίας και το σεμινάριο για την αξιολόγηση

Tweet

Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών στο νομό του Ρεθύμνου εξέδωσε μία ανακοίνωση σχετικά με την παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης την Τρίτη 18/3, τις απεργιακές κινητοποιήσεις και τη 48ωρη απεργία και το σεμινάρ των στελεχών εκπαίδευσης στο υπουργείο Παιδείας.

επιμέλεια:

alfavita.gr

Παραθέτουμε το έγγραφο του Συλλόγου ΠΕ Ν. Ρεθύμνης

1ο Θέμα: Παράσταση Διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Δ. Θεοτοκόπουλος», η ΕΛΜΕ Ηρακλείου και η Ένωση Γονέων του Δήμου Ηρακλείου σας καλούν στην Παράσταση Διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιήσουν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης την Τρίτη 18 Μαρτίου στις 14:00 μ.μ. για τα θέματα των απολύσεων των συναδέλφων καθηγητών, καθώς λήγει το οκτάμηνο της διαθεσιμότητάς τους, της Αυτό-Αξιολόγησης των σχολικών μονάδων, της ατομικής Αξιολόγησης των Εκπαιδευτικών και για το πρόγραμμα ΕΥ ΖΗΝ.

2ο Θέμα: Απεργιακές Κινητοποιήσεις – 48ωρη Απεργία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» σας καλεί να συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά στην 48ωρη απεργία, που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Μαρτίου, εν όψει των απολύσεων των δημοσίων υπαλλήλων που ήδη βρίσκονται σε διαθεσιμότητα το τελευταίο οκτάμηνο.

Την Τετάρτη 19 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στις 10:30 π.μ. και θα ακολουθήσει συλλαλητήριο.

1η Σημείωση: Την Πέμπτη 20 Μαρτίου θα προγραμματιστεί νέα κινητοποίηση, η οποία θα σας κοινοποιηθεί την Τρίτη 18 Μαρτίου.

2η Σημείωση: Έχει αποσταλεί και αφίσα του Συλλόγου για τις απεργιακές κινητοποιήσεις με σκοπό την καθολική ενημέρωση των συναδέλφων.

3ο Θέμα: Ενημέρωση για το σεμινάριο των στελεχών εκπαίδευσης στο Υπ. Παιδείας με θέμα την Ατομική Αξιολόγηση των Εκπαιδευτικών.

Το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας, που είχαν οργανώσει η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ με σκοπό το μπλοκάρισμα των «επιμορφωτικών» σεμιναρίων προς τα στελέχη εκπαίδευσης με θέμα την ατομική Αξιολόγηση των Εκπαιδευτικών.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» συμμετείχε με αντιπροσωπεία στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και με τη δυναμική και μαζική παρουσία των συναδέλφων απ’ όλη την Ελλάδα κατορθώσαμε να μπλοκάρουμε επί της ουσίας το σεμινάριο της ντροπής, καθώς 62 από τα 160 στελέχη εκπαίδευσης εισήλθαν στο κτίριο του Υπ. Παιδείας.

Η μάχη που δώσαμε ήταν σημαντική για τη συνέχιση της πορείας του εκπαιδευτικού κινήματος προς την ανατροπή των αντιεκπαιδευτικών και ανάλγητων πολιτικών που εφαρμόζονται τα τελευταία χρόνια.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 16-3-2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ

Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

«Δ. Θεοτοκόπουλος»

ΤΙΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ & ΓΕΡΩΝΥΜΑΚΗ

ΤΗΛ: - FAX: 227341

www.sylekpe.gr

[email protected]

Πληροφορίες: Μακράκης Γιώργος

Τηλ: 6932708450

Tags: Σύλλογος ΠΕ Ν. Ρεθύμνηςαυτοαξιολόγησηαξιολόγηση Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα