Σύλλογος ΠΕ Ανω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλής: Ο κλάδος είναι ενωμένος! Η αξιολόγηση δεν θα περάσει. Το εννοούμε!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ – ΖΕΦΥΡΙΟΥ – ΦΥΛΗΣ

www.p-e-filis.gr

Άνω Λιόσια 25.11.2014

[email protected]

Προς: Τα μέλη του Συλλόγου, ΔΟΕ

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ! Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ!

Η σχολική σύμβουλος των Νηπιαγωγών της περιφέρειας Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής επίδοξη αξιολογήτρια, με συνοδοιπόρο της το Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής κάλεσαν, σήμερα Τρίτη 25-11-14, σε ενημερωτικές συναντήσεις για την αξιολόγηση τις νηπιαγωγούς

της περιοχής μας.

Οι νηπιαγωγοί σύσσωμες έδωσαν ηχηρή απάντηση προς όλες τις κατευθύνσεις. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία (12 από τις 15 προϊσταμένες της περιοχής) δήλωσαν συμμετοχή στην απεργία-αποχή που έχει προκηρύξει η ΔΟΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Χαιρετίζουμε τη μαζική, αγωνιστική και καθαρή στάση των προϊσταμένων νηπιαγωγείων που στάθηκαν αποφασιστικά και ανενδοίαστα στην πλευρά που ανήκουν. Στην πλευρά των συναδέλφων και του σωματείου.

Ο διευθυντής εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής κάλεσε επίσης, τη Δευτέρα 24/11/2014, τους διευθυντές των δημοτικών σχολείων σε ενημερωτικές συναντήσεις για την αξιολόγηση. Η συνάντηση επιχειρήθηκε να κρατηθεί κρυφή. Δυστυχώς για τους συμμετέχοντες, εκπαιδευτικοί του συλλόγου μαζί με το ΔΣ, βρίσκονταν εκεί σε παράσταση διαμαρτυρίας για το σχολικό σύμβουλο του Ζεφυρίου που καλούσε τους διευθυντές της περιοχής ευθύνης του σε αντίστοιχες συναντήσεις.

Οι 3 από τους 5 διευθυντές του Ζεφυρίου δεν προσήλθαν στις ενημερωτικές συναντήσεις με το Σύμβουλο και το Διευθυντή Εκπαίδευσης δηλώνοντας συμμετοχή στην απεργία-αποχή. Συνολικά 4 από τους 14 διευθυντές της περιοχής δήλωσαν συμμετοχή στην απεργία αποχή.

Χαιρετίζουμε την επιλογή τους να παραμείνουν ως το τέλος στο δρόμο που μαζί διανύσαμε μέχρι τώρα. Το δρόμο της ενότητας και της συσπείρωσης στις συλλογικές αποφάσεις, το δρόμο της νίκης.

Καλούμε τους διευθυντές που δεν δήλωσαν συμμετοχή στην απεργία-αποχή, να συνταχθούν έστω και την ύστατη στιγμή με τις συλλογικές αποφάσεις του κλάδου και να συντονίσουν το βήμα τους με τους αγώνες όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας για τη δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση και το δικαίωμα στην εργασία.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ

Tags: Σύλλογος ΠΕ Ανω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλήςαξιολόγησηαυτοαξιολόγηση
Keywords
Τυχαία Θέματα