Προφυλακιστέος ο φερόμενος ως πυρηνάρχης της ΧΑ στον Πειραιά

Tweet

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στις ειδικές ανακρίτριες, ο φερόμενος ως πυρηνάρχης της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά.

Κατηγορείται για τα κακουργήματα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και της εκβίασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, για πρώτη φορά έγινε αναφορά στην εμπλοκή του από την κατάθεση

του προστατευόμενου μάρτυρα «Γ», ο οποίος τον αποκαλεί «Πυρηνάρχη του Πειραιά». Υπάρχουν μάλιστα εκτενείς διάλογοι του συγκεκριμένου προσώπου με άλλους, που ουσιαστικά αναφέρεται σε «μπραβηλίκια» με χαρακτηριστικότερο διάλογο από τον οποίο προκύπτει ότι «πήραν ένα ψαροντούφεκο από έναν καταστηματάρχη γιατί χρωστούσε λεφτά» και έψαχναν τρόπο να το πουλήσουν. Το πρόσωπο αυτό δε φέρεται να ήταν κοντά στον βουλευτή Γιάννη Λαγό, ενώ δούλευε σε νυχτερινά κέντρα.

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθούν οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Στάθης Μπούκουρας, οι οποίοι κατηγορούνται για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Tags: Χρυσή αυγήπροφυλακίσεις Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα