«Ο Μέσι φεύγει από τη Μπαρτσελόνα»!

Η ισπανική τηλεοπτική εκπομπή «Punto Pelota» χθες το βράδυ... έριξε τη «βόμβα» και ανέφερε πως ο Αργεντινός σταρ Λιονέλ Μέσι θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν!

Η συγκεκριμένη εκπομπή κατά καιρούς έχει αναφέρει πολλά σενάρια για μεταγραφές, οι οποίες ποτέ δεν έγιναν στην πραγματικότητα και μάλλον, όχι άδικα, δεν θεωρείται από τις πλέον αξιόπιστες.

Την είδηση για την αποχώρηση του Μέσι είπε ο έγκυρος περι το ρεπορτάζ της «Μπάρτσα» Φράνσες Γκαγιάρδο και σύμφωνα με εκείνον ο λόγος του

«διαζυγίου» είναι ότι η Μπαρτσελόνα «πήρε πίσω» την αύξηση αποδοχών που είχε συμφωνήσει με τον Αργεντινό πριν δυο μήνες ενώ υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία του 26χρονου με άλλη ομάδα.

Ο Γκαγιάρδο ανέφερε: «Στα τέλη του Σεπτέμβρη, πριν δυο μήνες, ο Μέσι και οι σύμβουλοι του επικοινώνησαν με τον σύλλογο. Ο παίκτης ζήτησε επανεξέταση του συμβολαίου του και οι Καταλανοί υποσχέθηκαν στον παίκτη να γίνει. Συμφωνήσαν και σε μια αύξηση στις αποδοχές του.

Μετά από ένα μήνα ο σύλλογος επικοινώνησε μαζί τους και τους εξήγησε ότι δεν μπορούν να το κάνουν. Όποτε μετά από ένα μήνα οι σχέσεις του συλλόγου και των συμβούλων του παίκτη χάλασαν.

Ο παίκτης νιώθει προδομένος και έχει αποφασίσει να φύγει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν. Ο παίκτης έχει προφορική συμφωνία με άλλη ομάδα και από τον Φεβρουάριο με Μάρτιο θα αρχίσει να προετοιμάζει την μεταγραφή του. Η απόφαση έχει παρθεί. Ο Λιονέλ Μέσι θα φύγει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα