Ποιοι σπάνε την αυριανή σιωπή - εμπάργκο με διαδηλώσεις εν'όψει Μέρκελ

Tweet

Παρασκεύη 11 Απρίλη, φτάνει στην Αθήνα, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ. Όπως και πριν δύο χρόνια τον Οκτώβρη του 2012, η άφιξη της, έχει σαν στόχο να στηρίξει την Κυβέρνηση, εν' όψει ευρωεκλογών.

Η έξοδος στις αγορές, εγκαινιάζεται με την επιβράβευση της επιτηρήτριάς μας, για τον σαρωτικό μετασχηματισμό

μιας χώρας, σε έρημο φτώχειας και λιτότητας, για την συνέχιση της επίθεσης σε εργασιακά και δημοκρατικά δικαιώματα.

Η αστυνομία θα στρατοπεδεύσει στο κέντρο της ΑΘήνας, για να αποκλείσει του πολίτες στο να δείξουν πως η Μέρκελ είναι πλήρως ανεπιθύμητη.Όπως αναφέρει το Koutipandoras.gr Ο σχεδιασμός της Αστυνομίας περιλαμβάνει για ακόμα μία φορά πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας στα οποία θα συμμετέχουν 6.000 αστυνομικοί ενώ από τους δρόμους ενώ Από τους δρόμους που θα περάσει η αυτοκινητοπομπή της Γερμανίδας Καγκελαρίου, όχι απλώς δεν θα κινούνται άλλα οχήματα, αλλά θα έχει απαγορευθεί η στάση και η στάθμευση. Παρόλαυτα υπάρχουν κάποιοι που επιμένουν, και θα σπάσουν το αστυνομικό εμπάργκο.

Όπως αναφέρει η Ελευθεροτυπία το αρχικό κάλεσμα είχε κάνει η ΠΟΣΠΕΡΤ, συνδέοντας την επίσκεψη με το επετειακό της ημέρας, αφού είναι 11 Απριλίου και συμπληρώνονται 10 μήνες από το κλείσιμο της ΕΡΤ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί στις 17:30 στην πλ. Κλαυθμώνος στις 11 ΑΠρίλη, για να δείξει πως "η Μέρκελ, εκπρόσωπος των πολυεθνικών, της Ε.Ε., του Γερμανικού Ιμπεριαλισμού είναι ανεπιθύμητη"

Η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Πρωτοβουλία με ανακοίνωση της, καλεί στις 6:00 μ.μ. στις 11 Απρίλη, στην πλατεία Κλαυθμώνος "ενάντια στον γερμανικό ιμπεριαλισμό
Κάτω τα μνημόνια Κυβέρνησης"

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί στις 5μ.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος, "σε διαδήλωση για την επίσκεψη της Καγκελαρίου της ΟΔ της Γερμανίας, κ. Μέρκελ"

Στο άρθρο θα προστίθεται όποια συλλογικότητα και φορέας καλεί αύριο στις συγκεντρώσεις

Tags: Ανγκελα ΜέρκελΑΝΤΑΡΣΥΑΛΑΑΣΣΥΡΙΖΑΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα