Πίνακας Κενών - Πλεονασμάτων Ν. Χανίων μετα από αφαίρεση των Διευθυντικών θέσεων (Ανακοινοποίηση)

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}Δείτε εδώ τον πίνακα Πίνακας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το ΠΥΣΔΕ Χανίων φροντίζοντας για την ομαλή λειτουργία των σχολείων με σταθερό εκπαιδευτικό προσωπικό και όσο το δυνατόν λιγότερο περιφερόμενους εκπαιδευτικούς αλλά και την πρακτική που ακολουθείται σε όλα τα ΠΥΣΔΕ
της χώρας ( μέχρι σήμερα), έδωσε ως οργανικές θέσεις, τις θέσεις των Διευθυντών και Υποδιευθυντών επί τετραετή θητεία, τις θέσεις των Σχολικών Συμβούλων και Προϊσταμένων, με τη παρατήρηση ότι για οποιοδήποτε λόγο και όποτε το θελήσουν, θα επιστρέψουν στην οργανική τους θέση, όπως άλλωστε γινόταν μέχρι και σήμερα.
Κατόπιν όμως εξέτασης ενστάσεων ορισμένων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, που επικαλούνται το γράμμα του Νόμου 3848 /2010, άρθρο 27, ανακαλούμε τα κενά αυτά.
Ως εκ τούτου το ΠΥΣΔΕ Χανίων με την υπ. αριθμ 16/11-05-2012 Πράξη του, τροποποιεί τον Πίνακα Κενών και Πλεονασμάτων (της υπ’ αριθμ. 14/07-05-2012 Πράξης) και επειδή δημιουργήθηκαν νέες υπεραριθμίες σε κάποιους κλάδους ή καταργήθηκαν σε κάποιους άλλους, δίνεται παράταση υποβολής αιτήσεων για χαρακτηρισμό ως ονομαστικά υπεράριθμων ή ανάκληση αιτήσεων που μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί, μέχρι και την Τρίτη 15/05/2012.
Την Τετάρτη 16-05-2012 το ΠΥΣΔΕ Χανίων θα συνεδριάσει για το χαρακτηρισμό των ονομαστικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών.
Με νέα ανακοίνωση θα γνωστοποιηθούν οι ημερομηνίες κατάθεσης αιτήσεων ονομαστικά υπεραρίθμων εκπαιδευτικών για τοποθέτηση τους σε κενές οργανικές θέσεις. ΠΥΣΔΕ ΧΑΝΙΩΝ
Keywords
Τυχαία Θέματα