Πάγκαλος: Απορώ πως δεν έχουν πετάξει τον Τατσόπουλο με τις κλωτσιές έξω από τη Βουλή

Tweet Κατηγορία: Κοινωνία

Πάγκαλος: Απορώ πως δεν έχουν πετάξει τον Τατσόπουλο με τις κλωτσιές έξω από τη Βουλή
 

Ο Θεοδωρος Πάγκαλος, πρώην υπουργός κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή του MEGA. Ανάμεσα στα άλλα που είπε μίλησε και για το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Πέτρο Τατσόπουλο. Για την ακρίβεια δεν μίλησε απλά για τον Τατσόπουλο αλλά εξαπέλυσε επίθεση εναντίνον του. Ο Θ. Πάγκαλος τόνισε ότι δεν γνωρίζει προσωπικά τον Τατσόπουλο και ότι τον ξέρει μόνο από τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο καθένας έχει στιγμές εξάρσεως... βγάζει ό,τι έχει. Είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό που είπε καθώς και το ότι ένας τέτοιος άνθρωπος κάθεται στα έδρανα της Βουλής». Συνέχισε λέγοντας ότι πρόκειται για κτηνώδεις δηλώσεις εκ μέρους του Πέτρου Τατσόπουλου και απορεί πως δεν βρέθηκε κανείς να τον πετάξει έξω από τη Βουλή.

Στη συνέχεια συνέκρινε τις δικές του δηλώσεις με αυτές του Τατσόπουλου. Οι δικές του δηλώσεις, είπε δεν ήταν τέτοιου είδους προκλητικές.

«Κι εγώ έχω κάνει δηλώσεις προκλητικές αλλά δεν ήταν αυτού του χαρακτήρα. Υπάρχει ένα κίνημα λαϊκισμού. Όλοι αυτοί που βρίζουν στα γήπεδα, που ενδεχομένως είναι αξιότιμοι και οικογενειάρχες, όταν έρθει η στιγμή βγάζουν σεξουαλικά συνθήματα που υποτιμούν τη γυναίκα, ως κατώτερο ον και μεταβάλλουν τη σεξουαλική πράξη ως μια πράξη βίας του άνδρα εις βάρος της γυναίκας».

Tags: Πέτρος ΤατσόπουλοςΘεόδωρος Πάγκαλος Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα