"Όχι" του ΚΑΣ σε συναυλία του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

"Μπλόκο" σε συναυλία του Συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ" στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού έβαλε το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Σύλλογος εκφράζει την απογοήτευσή του για αυτή την απόφαση.

Η συναυλία θα πραγματοποιούνταν τον προσεχή Σεπτέμβριο και θα ήταν μία βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά με καρκίνο, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς και με τη συνεργασία της «Παναθηναϊκής Ένωσης Γυναικών».

Μάλιστα, στη συναυλία θα παρεβρίσκονταν και ο Μίκης Θεοδωράκης

με τον Στέφανο Κορκολή, οι οποίοι θα υποδέχονταν καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες και θα υμνούσαν τη μουσική του μεγάλου εθνικού συνθέτη.

"Παρόλο που ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και η αίτηση κατατέθηκε εμπρόθεσμα, το ΚΑΣ απέρριψε το αίτημά μας. Λυπούμαστε που μέσα στους 4 μήνες διάρκειας του Φεστιβάλ Αθηνών και των εκδηλώσεων στο Ηρώδειο, δεν βρέθηκε μία ημέρα που να αφιερωθεί στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνοτα οποία σύσσωμος ο Ελληνικός λαός στηρίζει διαχρονικά.

Υποσχόμαστε στους φίλους του Συλλόγου μας ότι η συναυλία αυτή θα γίνει μέσα στους χειμερινούς μήνες σε χώρο του οποίου η διοίκηση διαθέτει μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία", καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ".

ΗρώδειοΣύλλογος ΕΛΠΙΔΑΚΑΣαρχαιολόγοιΣυναυλία
Keywords
Τυχαία Θέματα