Θρίλερ με την εξαφάνιση του 17χρονου Βασίλη από την Κρήτη

Σε θρίλερ εξελίσσεται το μυστήριο της εξαφάνισης του 17χρονου Βασίλη Σφακιανάκη από την Κρήτη, ο οποίος έφυγε από το σπίτι του την Τετάρτη, λέγοντας πως πάει βόλτα.

Το πρωί της επόμενης ημέρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την οικογένειά του και από τότε τα ίχνη του χάθηκαν.

Η αδελφή του 17χρονοου, Μαριάννα, ανέφερε στο newsit.gr

ότι ο Βασίλης έφυγε από το σπίτι στις 18:00 την περασμένη Τετάρτη. Επέστρεψε όμως μετά από λίγες ώρες. Σε ερώτηση του πατέρας του απάντησε πως ήταν σε ένα φίλο του για να τον ρωτήσει κάτι. Μετά έφυγε λέγοντας πως θα πάει μία βόλτα. Τρεις ώρες αργότερα άρχισε να τον παίρνει τηλέφωνο ο πατέρας του αλλά δεν τον έβρισκε. Από τότε έχει εξαφανιστεί.

"Την τελευταία φορά μας είπε ότι θα πάει σε ένα μαγαζί φίλου του, που όμως Τετάρτη απόγευμα ήταν κλειστό. Δεν το σκεφτήκαμε όμως και ο Βασίλης έφυγε", αναφέρει η αδερφή του 17χρονου..

Η ίδια αναφέρει στη συνέχεια ότι κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί του μετά από λίγες ώρες. "Τα ξημερώματα της Πέμπτης σήκωσε το τηλέφωνο και απαντούσε μονολεκτικά. Λίγες ώρες αργότερα διέγραψε τη σελίδα του στο facebook. Πριν από λίγο μάθαμε ότι το βράδυ της Τετάρτης ταξίδεψε με πλοίο της ΑΝΕΚ για Αθήνα. Αυτό το μάθαμε από την αστυνομία".

''Οι φίλοι του με ρωτούσαν αν είχε τσακωθεί με τον πατέρα του. Τσακωμοί υπήρχαν τις προηγούμενες μέρες αλλά τα πράγματα δεν ξέφευγαν ποτέ. Φοβάμαι για τον Βασίλη και ελπίζω να είναι καλά'', αναφέρει ακόμη η Μαριάννα Σφακιανάκη.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της αστυνομίας σε Κρήτη και Αθήνα.

εξαφάνιση ανηλίκου17χρονοςΚρήτηεξαφάνιση
Keywords
Τυχαία Θέματα