Ο καιρός σήμερα σε όλη την Ελλάδα

Νεφώσεις θα σημειωθούν σήμερα, Τρίτη 24 Απριλίου σε ολόκληρη τη χώρα. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά ενώ υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη

θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνές και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν στα βόρεια πρόσκαιρη καταιγίδα. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις. Πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ .Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα