Κατάρτιση 425 εμπόρων από την ΕΣΕΕ

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} Η εκπαίδευση περιλαμβάνει 40 ώρες διδασκαλίας σε αίθουσα και 60 ώρες μέσω διαδικτύου

Την ευκαιρία σε εμπόρους, εργαζόμενους εμπορικών επιχειρήσεων και υποψήφιους εμπορικούς επιχειρηματίες να αποκτήσουν -χωρίς το παραμικρό κόστος- γνώσεις και δεξιότητες σε θέματα εργασίας τους, δίνει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).

Στόχος των προγραμμάτων είναι η βελτίωση της επαγγελματικής απόδοσης των συμμετεχόντων και η συνεπαγόμενη
παροχή υψηλότερων υπηρεσιών ποιότητας στους καταναλωτές και τους πελάτες τους

Αυτή θα είναι η Γ΄ Φάση Προγραμμάτων Δια Βίου Εκπαίδευσης (προηγήθηκαν άλλες δύο την περασμένη χειμερινή και θερινή περίοδο) που πραγματοποιείται από την ΕΣΣΕ και εντάσσεται στην Πράξη «ΕΡΜΕΙΟΝ 2».

Η περίοδος των σεμιναρίων θα διαρκέσει από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του 2012 και θα περιλαμβάνει Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης διάρκειας 100 ωρών, από τις οποίες οι 40 ώρες θα καλυφθούν από διδασκαλία στην αίθουσα και οι 60 ώρες μέσω διαδικτύου (e-learning).

Δικαιούχοι και υποβολή αιτήσεων
Στον επερχόμενο κύκλο σπουδών πρόκειται να καταρτιστούν συνολικά μέχρι 425 άτομα. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν έμποροι (εργοδότες και αυτοαπασχολούμενοι), εργαζόμενοι εμπορικών επιχειρήσεων και λοιποί ενδιαφερόμενοι (π.χ. υποψήφιοι έμποροι επιχειρηματίες). Στόχος των προγραμμάτων είναι η βελτίωση της επαγγελματικής απόδοσης των συμμετεχόντων και η συνεπαγόμενη παροχή υψηλότερων υπηρεσιών ποιότητας στους καταναλωτές και τους πελάτες τους.

Η αίτηση συμμετοχής είναι διαθέσιμη σε ηλεκτρονική μορφή από την ιστοσελίδα της ΕΣΕΕ: www.esee.gr, Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο πλαίσιο Εργων της ΕΣΕΕ στο ΕΣΠΑ, Πρόσκληση Συμμετοχής σε Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης στο πλαίσιο των πράξεων «ΕΡΜΕΙΟΝ 2 - Προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης για το ανθρώπινο δυναμικό των εμπορικών επιχειρήσεων (Α.Π.7 - Α.Π.8 - Α.Π.9)».

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται έως και τη συμπλήρωση των τμημάτων (20-25 εκπαιδευόμενοι ανά τμήμα) και το αργότερο έως και τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012.

Η αποστολή των αιτήσεων μπορεί να γίνεται μέσω e-mail στη διεύθυνση [email protected]ή ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά στην έδρα της ΕΣΕΕ (Μητροπόλεως 42, TΚ 10563, Αθήνα), σε φάκελο με ένδειξη «Αίτηση συμμετοχής σε Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης - ΕΡΜΕΙΟΝ 2».

Τα μαθήματα αναμένεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα στελέχη του γραφείου Help Desk του προγράμματος «ΕΡΜΕΙΟΝ 2» (τηλ.: 210 3259236-7, e-mail: [email protected]).

Ζήτηση για 17 εκπαιδευτές
Στο πλαίσιο της υλοποίησης των Προγραμμάτων η ΕΣΕΕ θα προχωρήσει στην πρόσληψη 17 εκπαιδευτών/τριών, οι οποίοι θα αναλάβουν εκπαιδευτικά καθήκοντα στα ισάριθμα τμήματα που θα λειτουργήσουν ανά την επικράτεια.

Οι υποψήφιοι εκπαιδευτές θ

Keywords
Τυχαία Θέματα