Προσωπικό ασφαλείας και Operations Manager στην Brinks

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}Το νέο προσωπικό Θα εργαστεί στη Χίο

Προσωπικό ασφαλείας (Security Officers) θα προσλάβει η Brinks Security για τις ανάγκες του υποκαταστήματός της στη Χίο. Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν απολυτήριο Λυκείου, λευκό Ποινικό Μητρώο, άδεια εργασίας για Προσωπικό Ασφαλείας (Απαραίτητη), ηλικία έως 24 ετών, δίπλωμα ΙΧ, ενώ

απαραίτητη θεωρείται η καλή γνώση Αγγλικών και Ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η εταιρεία προσφέρει πλήρη απασχόληση, συνεχή εκπαίδευση και προοπτική εξέλιξης.

Παράλληλα η Brinks Hellas επιθυμεί να προσλάβει και ένα άτομο ειδικότητας Operations Manager.

Ο νέος συνεργάτης θα είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση και τον συντονισμό όλων των λειτουργιών του Τμήματος Επιχειρήσεων που σχετίζονται με τις cash υπηρεσίες που προσφέρονται στους πελάτες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μεταξύ άλλων, πτυχίο (ο μεταπτυχιακός τίτλος θα εκτιμηθεί), εξαιρετικές γραπτές και προφορικές δεξιότητες επικοινωνίας, δυνατότητες ομαδικής εργασίας, ενώ προηγούμενη εργασιακή εμπειρία σε Υπηρεσίες Ασφαλείας, Logistics θα θεωρηθεί ως επιπλέον προσόν.

Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν καλά την αγγλική γλώσσα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να στέλνουν τα βιογραφικά τους σημειώματα στη διεύθυνση: [email protected] . Πληροφορίες και στην ηλεκτρονική σελίδα της εταιρείας www.brinkshellas.gr.

ΕΘΝΟΣ
Keywords
Αναζητήσεις
εταιρειες security χιος, security xios
Τυχαία Θέματα