74 βρεφοκόμοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 11μηνες συμβάσεις

Στις 70 «κλείδωσαν» τελικά οι θέσεις που θα προκηρύξει το Δημοτικό Βρεφοκομείο του Δήμου Αθηναίων, οι οποίες συγχρηματοδοτούνται από πόρους του ΕΣΠΑ για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Η ηγεσία του Βρεφοκομείου δήλωσε στο «Εθνος Εργασία» ότι η μείωση των θέσεων από 100 που είχαν εγκριθεί αρχικά στις 70, οφείλεται

στην άμεση εξάρτησή τους από τον αριθμό των παιδιών που θα φιλοξενηθούν, τα οποία ανέρχονται σε 341.

Με δεδομένη αυτή την εξέλιξη, οι ανάγκες του φορέα σε προσωπικό μειώθηκαν, καθώς κρίθηκε ότι τα 70 άτομα επαρκούν για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών.

Αναφορικά με τη νέα κατανομή των θέσεων, θα πραγματοποιηθεί στις εξής τέσσερις ειδικότητες:

ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων - Παιδοκόμων, 27 θέσεις, ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 19 θέσεις, ΥΕ Τραπεζοκόμων, 12 θέσεις, και ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας, 12 θέσεις.

Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έντεκα μηνών.

Οσο για την προκήρυξη, αναμένεται να δημοσιευθεί σύντομα, καθώς υπάρχουν «βήματα» τα οποία πρέπει να ολοκληρωθούν έως την τελική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Βρεφοκομείου αναμένει τη σχετική έγκριση των νέων θέσεων και της κατανομής τους από την Περιφέρεια, ενώ θα ακολουθήσει το τελικό ΟΚ από την Ανεξάρτητη Αρχή, τα οποία πρέπει να προηγηθούν της ανακοίνωσης του διαγωνισμού.

Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης
Σήμερα λήγει η προθεσμία για αιτήσεις στον διαγωνισμό του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Αγιος Στυλιανός» για την πρόσληψη τεσσάρων εποχικών υπαλλήλων σε δύο ειδικότητες της Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν δύο Κοινωνικοί Λειτουργοί κατηγορίας ΤΕ και δύο Βοηθοί Βρεφοκόμοι κατηγορίας ΔΕ.

Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας δώδεκα μηνών.

Αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως, ή με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Αγιος Στυλιανός», 28ης Οκτωβρίου 99, Τ.Κ. 546 42, Θεσσαλονίκη, απευθύνοντάς τις στο Τμήμα Διοικητικού - Οικονομικού. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 2310 932601 και 2310 940057.

6 συμβάσεις στον Αλιμο
Εξι προσλήψεις θα πραγματοποιήσουν άμεσα οι Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας δυο μηνών. Τις θέσεις θα καταλάβουν δύο Βοηθοί Βρεφοκόμοι κατηγορίας ΔΕ και τέσσερις Καθαριστές Εσωτερικών Χώρων κατηγορίας ΥΕ. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο: 210 9836648.

55 θέσεις στην Καβάλα
Συμβάσεις μίσθωσης έργου με 55 άτομα θα συνάψει η Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη - Προσχολική Αγωγή Καβάλας, με σκοπό την κάλυψη αναγκών των παιδικών Στ
Keywords
Τυχαία Θέματα