Η Aegean κάνει προσλήψεις για την Κύπρο - όλες οι πληροφορίες

Tην επεκτατική της πολιτική στην Μεγαλόνησο μετά και το κλείσιμο των Κυπριακών Αερογραμμών, συνεχίζει η Aegean Airlines.

Η εταιρία προχωρά στην προικύρηξη θέσεων για κυβερνήτες και συγκυβερνήτες.

Μάλιστα στην αγγελία της η Aegean αναφέρει ότι στο πλαίσιο της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της και για να καλύψει τις επιχειρησιακές της ανάγκες αναζητά πληρώματα θαλάμου διακυβέρνησης, δηλαδή κυβερνήτες και συγκυβερνήτες.


Μάλιστα, η Aegean θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου, αύριο, στην Κύπρο, στην οποία θα αναλύσει το αναπτυξιακό της πλάνο.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία ζητά, ως απαιτούμενα προσόντα, για τους κυβερνήτες πτυχίο JAR/ EASA ATPL και A320 type rating, πιστοποιητικό υγείας σε ισχύ, μίνιμουμ 1000 ώρες πτήσεως και πέντε έτη προϋπηρεσίας σε αεροπορική εταιρεία.
Για τους συγκυβερνήτες ζητά, πτυχίο, CPL Frozen ATPL A320 type rating, πιστοποιητικό υγείας, μίνιμουμ 500 ώρες πτήσεως σε Α320, άριστη γνώση ελληνικών και αγγλικών και εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων.
Kαι οι κινήσεις εδραίωσης της ελληνικής αεροπορικής στην κυπριακή αγορά δεν σταμτούν εδώ.
Ηδη η Aegean με την έναρξη του θερινού προγράμματος 2015 (τέλος Μαρτίου), εγκαινιάζει την απευθείας σύνδεση της Κύπρου με το Ισραήλ (Τελ Αβίβ), αλλά και με το Κίεβο της Ουκρανίας.
Και προς τους δυο προορισμούς, οι πτήσεις από τη Λάρνακα, θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Airbus A320. Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία συνδέει τη Λάρνακα με το Τελ Αβίβ, αξιοποιώντας την απελευθέρωση των traffic rights για τον προορισμό αυτό για τον συγκεκριμένο προορισμό, προς τον οποίο θα πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια.

Δείτε την αγγελία πρόσληψης ΕΔΩ

ΠΗΓΗ

Κάντε like

Κάντε like

Tags: Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα