Πάγκαλος: Θα ψηφίσω Σαμαρά

Την εκλογική του προτίμηση προς το Σαμαρά δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμός το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος.

Αντίστοιχη επιλογή είχε κάνει στις ευρωεκλογές και καθώς όπως εξήγησε αναγκάστηκε για να μην έρθει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν ξέχασε, προφανώς να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ

με τον χαρακτηριστικό κινδυνολογικό χαρακτήρα που το έκανε και τις προηγούμενες φορές λέγοντας ότι «είναι απειλή καταστροφής».

Πιο αναλυτικά, όσον αφορά στις εκλογές και τη δική του επιλογή, ο κ. Πάγκαλος είπε χαρακτηριστικά πως η μόνη λύση για τους πολίτες είναι να ψηφίσουν ΝΔ «ή άλλα κόμματα που είναι πρόθυμα να συμβάλλουν στην ευρωπαϊκή διαχείριση της κρίσης. Αυτό είναι η εξήγηση της νοσηρότητας στην προεκλογική εκστρατεία: ότι κοιτάνε πρώτα τον εαυτό τους, μετά λίγο το κόμμα και αδιαφορούν τελείως για την παράταξη και δεν δίνουν μία δεκάρα για το λαό. Μία δεκάρα! Όλοι αυτοί είναι απατεώνες και ο λιγότερο απατεώνας και ο πιο σοβαρός απ’ όλους είναι ο Σαμαράς. Εγώ θα ψηφίσω Σαμαρά. Το Ποτάμι το παρατηρώ με πολύ προσοχή από την ίδρυσή του, αλλά δεν μπορώ να ψηφίσω κάτι που δεν ξέρω τι είναι. Έχει κάθε μορφής απόψεις, ιδεολογίες και εμπειρίες. […] Ποτέ δεν πρέπει να βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένα ατύχημα, ένα δυστύχημα για τη χώρα. Είναι απειλή καταστροφής».

Tags: ΠάγκαλοςΘ. ΠάγκαλοςΣΥΡΙΖΑεκλογέςεκλογές15
Keywords
Τυχαία Θέματα