Για γέλια ο μονόλογος παρωδία του Σαμαρά. Συνέντευξη - ντροπή για την δημοσιογραφία

Για πρώτη πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά ο συνεντευξιαζόμενος ευχαρίστησε και έκλεισε μόνος του τη συνέντευξη! Ο πρωθυπουργός λέει χαρακτηριστικά: «Τώρα είναι ώρα που θα κάνουν οι βουλευτές το καθήκον τους απέναντι στο Σύνταγμα και στον ελληνικό λαό που δεν θέλει εκλογές». Και πριν προλάβουν οι δημοσιογράφοι να πουν οτιδήποτε, ο Αντώνης Σαμάρας κλείνει μόνος τη συνέντευξη, λέγοντας: «Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ γιατί αυτήν την κρίσιμη ώρα έπρεπε να πούμε αυτά τα πράγματα».

Οι δημοσιογράφοι της ΝΕΡΙΤ, τον

ακούνε χωρίς να διακόπτουν τον Αντώνη Σαμαρά να βγάζει το διάγγελμά του , το οποίο προφανώς και εγκαινιάζει την προεκλογική περίοδο.

«Κάνω τα πάντα για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας τώρα» αναφέρει ο πρωθυπουργός τονίζοντας πως «όσοι βουλευτές ψηφίσουν "παρών"αποδέχονται συνειδητά το ναμπει η χώρα σε μια καινούργια περιπέτεια».

«Η άρνηση εκλογής Προέδρου σημαίνει πολιτικός εκβιασμός, όσοι βουλευτές ψηφίσουν «παρών» πάει να πει ότι «συντάσσονται με το δίδυμο ΤσίπραΚαμμένου, δηλαδή με τον πολιτικό εκβιασμό» σημείωσε.

Ο Γιάννης Τρουπής , ένας από τους δύο δημοσιογράφους της ΝΕΡΙΤ, που να υπενθυμίσουμε πως είναι εκείνος που πρώτος άνοιξε το πρόγραμμα της Δημόσιας Τηλεόρασης, στις 8 το πρωί, στις 21 Αυγούστου 2013, δύο μήνες μετά το «μαύρο» στην ΕΡΤ, έγραψε στο tweet του:

Tags: Αντώνης Σαμαράς
Keywords
Τυχαία Θέματα