Εξι ερευνητές στον «Δημόκριτο»

Tweet Κατηγορία: Εργασία

  Εξι νέους συνεργάτες θα εντάξει στο δυναμικό του το Ινστιτούτο Προηγμένων Υλικών, Φυσικοχημικών Διεργασιών, Νανοτεχνολογίας και Μικροσυστημάτων του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού προγράμματος/έργου «HIVbiochip - A Point-of-care biochip for HIV Monitoring in the developing world».

Εξι νέους συνεργάτες θα εντάξει στο δυναμικό του το Ινστιτούτο

Προηγμένων Υλικών, Φυσικοχημικών Διεργασιών, Νανοτεχνολογίας και Μικροσυστημάτων του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού προγράμματος/έργου «HIVbiochip - A Point-of-care biochip for HIV Monitoring in the developing world».

Ειδικότερα θα καλυφθούν δύο θέσεις εξωτερικών συνεργατών μεταδιδακτορικών ερευνητών στο θεματικό πεδίο «Bio-MicroElectroMechanical Systems». Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος με εμπειρία σε σχεδιασμό και κατασκευή μικρορευστομηχανικών, μικροοπτικών διατάξεων, ενεργοποίηση (functionalization) βιο-επιφανειών και μικροσκοπία.

Οι δύο συνεργάτες θα συνάψουν συμβάσεις διάρκειας ενός έτους, με δυνατότητα παράτασης. Ακόμη, τρεις θέσεις θα καλυφθούν από εξωτερικούς συνεργάτες του θεματικού πεδίου «Ηλεκτρομηχανολογικά συστήματα». Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι φυσικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί ή μηχανολόγοι μηχανικοί, κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου και να έχουν εμπειρία στον σχεδιασμό και στην κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων, στον προγραμματισμό (Autocad, Labview, Matlab) και στην επεξεργασία ψηφιακών εικόνων. Η εμπειρία σε οπτικές διατάξεις είναι επιθυμητή, αλλά όχι απαραίτητη. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν εξάμηνες συμβάσεις με δυνατότητα παράτασης ή και εκπόνησης διδακτορικής διατριβής.

Τέλος, ο φορέας θα προσλάβει έναν εξωτερικό συνεργάτη, απόφοιτο ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ Τμημάτων Θετικών Επιστημών.

Ο κάτοχος της θέσης θα αναλάβει καθήκοντα τεχνικού σε ηλεκτρονικό μικροσκόπιο σάρωσης υψηλής διακριτικής ικανότητας για την παρατήρηση δομών.

Πληροφορίες & Προθεσμία

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 5 Νοεμβρίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν αιτήσεις στη Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» (Ταχυδρομική διεύθυνση ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού, ΤΘ 60228, 15310 Αγία Παρασκευή).

Πληροφορίες μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 210 6503998 και στα email: [email protected], [email protected].

 

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά"

Keywords
Τυχαία Θέματα