8 πτυχιούχοι στο Κέντρο Τεκμηρίωσης

Tweet Κατηγορία: Εργασία

  Εως τις 31 Οκτωβρίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων για την κάλυψη οκτώ θέσεων με συμβάσεις μίσθωσης έργου στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης/Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών στο πλαίσιο της πράξης «Πλατφόρμα Παροχής Υπηρεσιών Κατάθεσης, Διαχείρισης και Διάθεσης Ανοικτών Δημόσιων Δεδομένων Τεκμηρίωσης και Ψηφιακού Περιεχομένου».

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου Πανεπιστημίου και θα στελεχώσουν πέντε ειδικότητες,

από τις οποίες την πλειονότητα των θέσεων -τέσσερις στο σύνολό τους- συγκεντρώνει η ΠΕ Πληροφορικής - Μηχανικός Η/Υ.

Επίσης, θα προσληφθούν ένας πτυχιούχος ΑΕΙ Αρχειονόμος, ένας Οικονομολόγος - Διοίκηση Επιχειρήσεων, ένας Νομικός και ένας Εκπαιδευτικός - Φιλόλογος. Αναφορικά με τον χρόνο απασχόλησης των επιτυχόντων, για το χρονικό διάστημα των 24 μηνών θα απασχοληθούν οι επιλεγέντες των ειδικοτήτων ΠΕ Αρχειονόμου, ΠΕ Οικονομολόγου - Διοίκηση Επιχειρήσεων, ΠΕ Νομικού και ΠΕ Εκπαιδευτικού - Φιλολόγου.

Για τις τέσσερις θέσεις ΠΕ Πληροφορικής - Μηχανικών Η/Υ, δύο εξ αυτών αφορούν απασχόληση 24 μηνών, ενώ οι επιτυχόντες των έτερων δύο θέσεων θα εργαστούν για το χρονικό διάστημα των 21 και 18 μηνών, αντίστοιχα.

Αιτήσεις υποβάλλονται, κατά προτίμηση, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: http://www.ekt.gr/news/tenders, από όπου μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι. Επίσης, πληροφορίες παρέχονται στη διεύθυνση: Βασιλέως Κωνσταντίνου 48, Τ.Κ. 116 35, Αθήνα και στο τηλ. 210 7273900.

Tags: Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα