Επιτυχής η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Μάριος Λώλος

Ανένηψε ομαλά και παρακολουθείται

Επιτυχής η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Μάριος Λώλος
Το μεσημέρι της Παρασκευής οι φωτορεπόρτερ συνάδελφοι του Μάριου Λώλου κατέβασαν τις μηχανές τους διαμαρτυρόμενοι έξω από το συνεδριακό κέντρο στη Λ.Συγγρού όπου συνεδρίαζε το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ (φωτ. Κώστας Λακαφώσης)
ΑθήναΣε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε την Παρασκευή ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος Μάριος Λώλος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου
την Πέμπτη στο Σύνταγμα.

Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει ότι υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία αποκαταστάθηκε το κάταγμα του κρανίου.

Αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο ασθενής κ. Λώλος εισήχθη σήμερα 6/4/2012 στο νοσοκομείο Υγεία με εμπιεστικό κάταγμα κρανίου, θλάσεις εγκεφάλου και τραυματική υπαρχανοειδή αιμορραγία. Ο κ. Λώλος είχε πλήρη επικοινωνία κατά την άφιξή του, υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση κατά την οποία αποκαταστάθηκε το κάταγμα του κρανίου. Ο ασθενής ανένηψε ομαλώς και παρακολουθείται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας».

Υπενθυμίζεται ότι η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ζήτησε τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο Μάριος Λώλος. Παρουσία εισαγγελέα θα διεξαχθεί για την υπόθεση και η ΕΔΕ που διέταξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Newsroom ΔΟΛ - in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα