Ενώπιον των ανακριτριών Γερμενής, Ηλιόπουλος και Μπούκουρας

Tweet

Σήμερα, απολογούνται μπροστά στους εφέτες ανακριτές οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Γιώργος Γερμενης, μετά και την άρση ασυλίας τους από τη βουλή.

Το κατηγορητήριο, περιλαμβάνει διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση ενώ προστατευμένοι μάρτυρες, έχουν καταθέσει ότι οι κατηγορούμενοι, οργάνωναν επιθέσεις σε βάρος μεταναστών και πωλούσαν προστασία σε νυχτερινά καταστήματα.

Σήμερα, είναι και η απολογία και του ταγματάρχη της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών που συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης για παραβάσεις του νόμου περί όπλων καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του, όπλα και πολλά αντικείμενα με σύμβολα της ΧΑ και της χούντας.

Μαχαίρωσαν μαθητή γιατί έγραψε «ΑΝΤΙΦΑ»

Σοκ όμως προκαλούν όσα περιγράφει ένας 17 μαθητής, ο οποίος χτυπήθηκε από τον Ιανουάριο του 2013 από τρία άτομα με μαχαίρι στην καρωτίδα έξω από το σχολείο του γιατί τόλμησε να γράψει ΑΝΤΙΦΑ πάνω στο θρανίο μιας συμμαθήτριά του, που διατηρούσε σχέση με ανήλικο υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής. Το σοκαριστικό είναι, κατά τη μητέρα του, πώς το χτύπημα θυμίζει τον τρόπο που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας, αφού ο δράστης έστριψε το μαχαίρι στο λαιμό του. Όπως φέρεται να καταθέτει ο ίδιος ο μαθητής, «δυο μήνες πριν το μαχαίρωμα καθόταν με ένα συμμαθητή του και ήθελαν να πειράξουν την Α… και έγραψαν ΑΝΤΙΦΑ στο θρανίο της. Την ίδια μέρα πήγε ο δράστης και του είπε πώς αν ξαναγράψει κάτι παρόμοιο στο θρανίο της κοπέλας του θα τον σκοτώσει. Πριν τα πει αυτά καθόταν σε ένα παγκάκι και φώναζε συνθήματα της Χρυσής Αυγής». Έταζαν διορισμούς; Ένας 34χρονος από την Ιεράπετρα της Κρήτης, αποκαλύπτει επίθεση με καδρόνια σε Πακιστανούς εργάτες τον περασμένο Φεβρουάριο σε ελαιουργείο από μέλη της Χρυσής Αυγής. Για να μπει στην οργάνωση και να συμμετάσχει σε τέτοιου τύπου επιχειρήσεις , υποστήριξε πώς του έταξαν διορισμό στη ΔΕΗ: Φέρεται να λέει, ότι «τον προσέγγισε ο επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης γιατί είδε ότι ασχολούμαι με τον κικ μπόξινγκ . Ηταν άνεργος με δυο παιδιά και δέχτηκε γιατί ως ανταμοιβή του υποσχέθηκαν διορισμό στον εργοστάσιο της ΔΕΗ στον Αθερινόλακκο ή σε κάποια άλλη θέση στο δημόσιο". Tags: ΧΑΧρυσή αυγή Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα