ΕΛΜΕ Ξάνθης: Αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της 26/6

Ανακοινώσεις

Ε.Λ.Μ.Ε. Ν.ΞΑΝΘΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Γραφείο 105, 1οςόροφος

Μπρωκούμη 30, 67100 Ξάνθη

Τηλ& Φαξ: 2541028230

Κιν. 6972121615

Κιν. 6972870680

Email: [email protected]

elmexanthis.blogspot.com

Προς: Σχολεία Ξάνθης

Κοινοποίηση: Σύνδεσμοι σχολείων.

ΔΣ ΟΛΜΕ, άλλες ΕΛΜΕ, ΜΜΕ

Αρ. Πρ. 537

Ξάνθη, 27/6/2013

Θέμα: Αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης της 26ης/6/2013

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Στη Γενική Συνέλευση που έγινε χθες (26/6/2013) στο Αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Ξάνθης:

έγινε ενημέρωση από τον αναπληρωτή αιρετό στο ΠΥΣΔΕ Γ.Βασιλειάδη, σχετικά με τον «ονομαστικό χαρακτηρισμό υπεράριθμων εκπ/κών, σε κλάδους και ειδικότητες στα σχολεία Δ.Δ.Ε. Ξάνθης», που συζητήθηκε στο ΠΥΣΔΕ.

συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, με αιχμή τις επικείμενες διαθεσιμότητες/απολύσεις και την απάντηση του κλάδου σ’ αυτές.

Αποφασίστηκε:

Η άμεση αναζήτηση από την ΕΛΜΕ νομικής στήριξης στα θέματα που μας απασχολούν, ώστε να είμαστε έτοιμοι/ες για οτιδήποτε συμβεί. Για το σκοπό αυτό θα έρθουμε σε επαφή με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης, ο οποίος θα μας κατευθύνει για τον αποτελεσματικότερο τρόπο κίνησης. Στο πλαίσιο αυτό θα διερευνηθεί και η δυνατότητα μηνυτήριας αναφοράς για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον όποιου/ας αναφέρεται υβριστικά ή απαξιωτικά για τον κλάδο.

Στην περίπτωση που μέσα στο καλοκαίρι τεθεί σε διαθεσιμότητα ή απολυθεί έστω και ένας/μια συνάδελφος/ισσα το ΔΣ της ΕΛΜΕ θα καλέσει άμεσα την επόμενη μέρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Διεύθυνση Β/θμιας, με σκοπό να ακολουθήσουν κινηματικές δράσεις. Για τον σκοπό αυτό ζητούμε από τους συνδέσμους των σχολείων να μας στείλουν κατάσταση των συναδέλφων/ισσών με τηλέφωνα επικοινωνίας και mail (σε excel αν είναι δυνατόν), ώστε να γίνεται άμεση επαφή με τους/τις συναδέλφους/ισσες.

Προειδοποιητική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Β/θμια την Παρασκευή 28/6/2013 στις 2μμ.

Όλα τα παραπάνω θα κοινοποιηθούν και στις άλλες ΕΛΜΕ ώστε να οργανωθούν και από αυτές ανάλογες δράσεις και θα κατατεθούν για συζήτηση στο συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Tags: ΕΛΜΕ Ξάνθηςαποφάσεις
Keywords
Τυχαία Θέματα