Ε ΕΛΜΕ Αν. Αττικής: Ανακοίνωση για συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ 28/6

Ανακοινώσεις

Ε’ ΕΛΜΕ ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗ 27.6.2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ

· Παρασκευή, 28.6.2013, συγκαλείται σε συνεδρίαση το ΠΥΣΔΕ, για να αποφασίσει για υπεραριθμίες, πλεονάσματα κλπ, με βάση το νέο θεσμικό πλαίσιο, στα πλαίσια της πολιτικής του Υπουργείου για μείωση δαπανών και συρρίκνωσης της δημόσιας εκπαίδευσης.

· Το ΠΥΣΔΕ

δεν πρέπει να αποφασίσει υπεραριθμίες συναδέλφων, με βάση το νέο ωράριο, την αύξηση αριθμού μαθητών κατά τμήμα, τη μείωση των τμημάτων κατευθύνσεων, και τη θέσπιση οργανικών θέσεων με βάση τις 12 ώρες. Το νέο θεσμικό δημιουργεί υπεραθμίες και πλεονάσματα, που οδηγούν σε υποχρεωτικές μεταθέσεις και απολύσεις. Η πολιτική αυτή δεν πρέπει να περάσει με τη δική μας συμμετοχή. Οι αιρετοί δεν πρέπει να νομιμοποιήσουν την πολιτική της κυβέρνησης. Γι’ αυτό καλούνται οι συνάδελφοι σε παράσταση διαμαρτυρίας, αύριο Παρασκευή,28/6, ώρα, 09.30, έξω από τα γραφεία του ΠΥΣΔΕ, στην πλατεία του Γέρακα.

· Οι προθέσεις της νέας κυβέρνησης έγιναν ολοφάνερες από το νέο Υπουργό Διοικητικής μεταρρύθμισης: Ετοιμάζει τις πρώτες απολύσεις. Εκπαιδευτικοί και υπάλληλοι του ΟΤΑ τα πρώτα θύματα. Πρέπει να τους σταματήσουμε. Χωρίς τη δική μας αντίδραση, χωρίς την αντίσταση του εργατικού κινήματος η κυβέρνηση θα οδηγήσει σε σφαγή χιλιάδες συναδέλφους.

Για το Δ.Σ της Ε’ ΕΛΜΕ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Η πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Άννα Μπαχτή Παναγιώτης Μιχαλόπουλος

Tags: Ε ΕΛΜΕ ανατολικής ΑττικήςΠΥΣΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα