Διευθυντικό στέλεχος ζητά η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος ΑΕ

Εργασία

Διευθυντικό στέλεχος ζητά η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος ΑΕ

Εναν διευθυντή για το εργοστάσιό της στα Οινόφυτα αναζητά η Ε.Ι. Παπαδόπουλος ΑΕ, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά των μπισκότων.

Ο νέος συνεργάτης αναφέρεται στον τεχνικό διευθυντή της εταιρείας και έχει την ευθύνη της αποτελεσματικής διοίκησης των λειτουργιών του εργοστασίου, εξασφαλίζοντας την αποδοτικότερη υλοποίηση των προγραμμάτων παραγωγής με την καλύτερη δυνατή

αξιοποίηση των διατιθέμενων συντελεστών παραγωγής (ανθρώπινο δυναμικό, υλικά, τεχνικός εξοπλισμός και υποδομές). Ταυτόχρονα με τη δράση του διασφαλίζει την επιθυμητή ποιότητα των προϊόντων και την τήρηση των υφιστάμενων νόμων και κανόνων υγιεινής και ασφάλειας. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να έχει πτυχίο ΑΕΙ - Μηχανικού Μηχανολόγου /Ηλεκτρολόγου, Χημικού Μηχανικού ή Μηχανικού Παραγωγής και μεταπτυχιακές σπουδές στην τεχνολογία της παρασκευής τροφίμων ή /και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Ακόμη, απαιτείται άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, ενώ επιθυμητή είναι η γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας της ΕΕ. Αλλα απαραίτητα προσόντα είναι η άριστη γνώση Η/Υ (περιβάλλον MS Office και SAP), η δεκαετής εμπειρία στον τομέα της παραγωγής τροφίμων καθώς και η διευθυντική εμπειρία στη διοίκηση εργοστασίου στον κλάδο παραγωγής τροφίμων.

Αποστολή βιογραφικών & πληροφορίες
Ο νέος συνεργάτης θα πρέπει να έχει ικανότητα διοίκησης σύνθετων ομάδων και έργων, ισχυρή ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, αναλυτική και συνδυαστική σκέψη και τέλος ευελιξία και ικανότητα εργασίας υπό πίεση.

Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, συνεχή εκπαίδευση και προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης. Αποστολή βιογραφικών στο email:[email protected]. Πληροφορίες στην ηλεκτρονική σελίδαwww.papadopoulou.gr.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα