75 συμβάσεις έργου με ειδικούς στις ψηφιακές εφαρμογές

Εργασία

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ:75 συμβάσεις έργου με ειδικούς στις ψηφιακές εφαρμογέςΕως τη Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου, θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων για τις 75 θέσεις συμβασιούχων Εξωτερικών Συνεργατών - Εμπειρογνωμόνων που θα καλύψει με δύο προκηρύξεις το Ακαδημαϊκό Διαδίκτυο (GUnet) για την υλοποίηση δύο Πράξεων.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της Πράξης

«Κεντρικό Μητρώο Ελληνικών Ανοικτών Μαθημάτων», τις θέσεις θα καταλάβουν έως 60 συμβασιούχοι, οι οποίοι θα στελεχώσουν 20 ειδικότητες, εκ των οποίων οι πολυπληθέστερες είναι οι εξής:

-Προγραμματιστής Διαδικτυακών Εφαρμογών, 14 θέσεις,

-Εμπειρογνώμονας σε θέματα σχεδιασμού υπηρεσιών e-μάθησης/ τηλεκπαίδευσης, τέσσερις θέσεις,

-Εμπειρος ειδικός σε ζητήματα προσβασιμότητας εκπαιδευτικού περιεχομένου και ηλεκτρονικών υπηρεσιών, τέσσερις θέσεις,

-Εμπειρος Προγραμματιστής Διαδικτυακών Εφαρμογών - Java, τέσσερις θέσεις,

-Προγραμματιστής Πολυμεσικών Διαδικτυακών Εφαρμογών, τρεις θέσεις,

-Σχεδιαστές Διεπαφών (UI experts), τρεις θέσεις,

-Διαχειριστής πλατφορμών, τρεις θέσεις, και

-Ειδικοί σε θέματα Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας, τρεις θέσεις.

Από δύο θέσεις αντιστοιχούν στις ειδικότητες Ειδικών σε Θέματα Ασφαλείας, Προγραμματιστών Διαδικτυακών Εφαρμογών, Προγραμματιστών Κινητών (mobile) Εφαρμογών, Γραφιστών, Εμπειρων Διαχειριστών Συστημάτων, Διαχειριστών Συστημάτων, Διαχειριστών Υπηρεσιών Βιντεοροών, Ειδικών Τεκμηρίωσης, Προσωπικού διοικητικής/οικονομικής υποστήριξης και Προσωπικού διοικητικής υποστήριξης. Στις ειδικότητες Τεχνικού Υπευθύνου και Εμπειρου Σχεδιαστή /Προγραμματιστή Διαδικτυακών Εφαρμογών αντιστοιχεί από μία θέση.

Ψηφιακές Υπηρεσίες
Αναφορικά με την Πράξη «Ψηφιακές Υπηρεσίες Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων - Οριζόντια Δράση», οι θέσεις που θα καλυφθούν ανέρχονται σε 15. Για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό, οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν γνώσεις και εμπειρία στην ανάπτυξη Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), στον σχεδιασμό και ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών και διεπαφών διαδικτυακών εφαρμογών, καθώς και στη διαχείριση συστημάτων ΤΠΕ. Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι επτά, από τις οποίες την πλειονότητα των θέσεων συγκεντρώνουν οι ακόλουθες:

-Διαχειριστής Συστημάτων, πέντε θέσεις,

-Προγραμματιστές Διαδικτυακών Πυλών, τρεις θέσεις,

-Εμπειροι Προγραμματιστές - Σχεδιαστές Διαδικτυακών Εφαρμογών, δύο θέσεις,

-Προγραμματιστές Διαδικτυακών Εφαρμογών, δύο θέσεις.

Επίσης, θα προσληφθούν ένας Διαχειριστής Περιεχομένου, ένας Σχεδιαστής Διεπαφών (UI experts) και ένας Γραφίστας.

Υποβολή αιτήσεων

Αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή courier σε κλειστό φάκελο, στη διεύθυνση: Ακαδημαϊκό Διαδίκτυο - GUnet, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κέντρο Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύου, Πανεπιστημιούπολη, Ιλίσια, Τ.Κ. 157 84, Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται μέσω της κ. Ε. Στεφανίδου στο email: [email protected] και στην ιστοσελίδα του φορέα, http://www.gunet.gr

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα