Σύμβουλο συνδρομών ζητά το «Holmes Place»

Εργασία

Σύμβουλο συνδρομών ζητά το «Holmes Place»

Σύμβουλο συνδρομών για το «Holmes Place Health Club», που λειτουργεί στο Εμπορικό Κέντρο City Link στο Σύνταγμα, θα προσλάβει η εταιρεία.

Ο νέος συνεργάτης θα έχει, μεταξύ άλλων, ως καθήκοντα τη διατήρηση και ανάπτυξη πελατολογίου, τη διαχείριση του

πελατολογίου και ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τα μέλη, την προώθηση νέων υπηρεσιών /παροχών, αλλά και τη διασφάλιση του υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών.

Απαραίτητα προσόντα
Ο κατάλληλος υποψήφιος, ηλικίας έως 30 ετών, θα πρέπει να έχει πτυχίο στις εξής κατευθύνσεις: Οικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Φυσικής Αγωγής, Τουριστικά, ενώ άλλα απαραίτητα προσόντα είναι διετής προϋπηρεσία σε προώθηση υπηρεσιών, η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και των Η/Υ.

Η εταιρεία προσφέρει σταθερές μηνιαίες αποδοχές και bonus βάσει επίτευξης στόχων, άριστο εργασιακό περιβάλλον, εκπαίδευση και προοπτικές εξέλιξης σε μια δυναμικά ανερχόμενη εταιρεία.

Πληροφορίες στην ηλεκτρονική σελίδα http://www.holmesplace.gr.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Αναζητήσεις
holmes place aggelies
Τυχαία Θέματα