Αριστεία στην εκπαίδευση: Αφηγήσεις εμπειριών μαθητών με διακρίσεις σε επιστημονικές Ολυμπιάδες

Tweet

Αφηγήσεις μαθητών με διακρίσεις σε επιστημονικές Ολυμπιάδες

Το Π.Μ.Σ. «Εκπαίδευση και Πολιτισμός» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Αριστεία στην ελληνική εκπαίδευση: αφηγήσεις μαθητών με διακρίσεις σε επιστημονικές Ολυμπιάδες» στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, το Σάββατο, 8/12/2012 στις 10.00. Η διοργάνωση της ημερίδας αποτελεί έκφραση του ενδιαφέροντος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου για την προώθηση της αριστείας στην ελληνική

εκπαίδευση, την υποστήριξη των μαθητών που έχουν εξαιρετικές ικανότητες και επιδόσεις και την ενημέρωση των εκπαιδευτικών σχετικά με τη χαρισματικότητα. Η ημερίδα αποτελείται από 3 μέρη:

1.      Στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστούν επιστημονικές εισηγήσεις σχετικά με τη χαρισματικότητα και την αριστεία στην εκπαίδευση.

2.      Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουν μαθητές, οι οποίοι έχουν διακριθεί σε επιστημονικές Ολυμπιάδες Μαθηματικών, Αστρονομίας-Αστροφυσικής και Φυσικής, σχετικά με τις εκπαιδευτικές τους εμπειρίες, την προετοιμασία και τη συμμετοχή τους στις διεθνείς Ολυμπιάδες.

3.      Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουν φοιτητές ελληνικών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, οι οποίοι ως μαθητές διακρίθηκαν σε επιστημονικές Ολυμπιάδες.

Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μαθητές Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γονείς και όσους άλλους ενδιαφέρονται για ζητήματα χαρισματικότητας και υψηλών ικανοτήτων. Η είσοδος θα είναι δωρεάν και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Το πρόγραμμα της Ημερίδας είναι αναρτημένο στο:

 http://charismatikotita.blogspot.gr/2012/11/blog-post_3510.html

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ 

Σάββατο, 8 Δεκέμβριος, 2012 - 10:00Εικόνα: Κατηγορία: ΕκδηλώσειςΕπιλογές: Απόκρυψη από την ροή Tweet Επισυνάψεις: programma_aristeia.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα