Ανθρώπινα Κτήνη: Ταύρος αυτοκτονεί αφού του βάζουν φωτιά στα κέρατα

Γράφει ο Νίκος Τρεμούλιας

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα video το οποίο δείχνει έναν ταύρο να δίνει τέλος στη ζωή του πέφτοντας πάνω σε έναν ξύλινο στύλο, όταν τα κερατά του παίρνουν φωτιά. Το περιστατικό έλαβε χώρα στη μικρή πόλη Φόιος που βρίσκεται στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Όπως φαίνεται στο video το ζώο δείχνει αφηνιασμένο αλλά παράλληλα και φοβισμένο. Έτσι, τρέχει και χτυπά το κεφάλι του στο στύλο όπου ήταν δεμένος.

Το ζώο, που σκοτώθηκε

ακαριαία, ήταν δεμένο στον στύλο μπροστά στο πλήθος κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ «Bulls in the Street», το οποίο είναι «αδερφάκι» των διάσημων ταυροδρομιών της Παμπλόνα.

Το βίντεο που απεικονίζει τον βασανισμό και τον θάνατο του ταύρου αναρτήθηκε στη σελίδα της φιλοζωικής οργάνωσης Bulls Defenders United στο Facebook και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.

«Ένας ταύρος με τα κέρατά του να έχουν πάρει φωτιά χτυπά πάνω στον πάσσαλο, όπου τον είχαν δέσει. Πόσες ακόμη ζωές θα χαθούν στο όνομα μιας παράδοσης που δεν είναι τίποτα άλλο παρά βαρβαρότητα;» διερωτάται στην ανάρτησή της η φιλοζωική.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ισπανίαταύροι
Keywords
Τυχαία Θέματα