ΠΑΟΚ: Ο Πέδρο Ενρίκε πήρε τον πρώτο ατομικό τίτλο της χρονιάς

Ο Πέδρο Ενρίκε αναδείχθηκε, από τους φίλους ΠΑΟΚ ως ο Fans’ Man of the Match της πρώτης αναμέτρησης του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ στο Κίεβο, μέσω της ψηφοφορίας του paokfc.gr και του PAOK FC Official App.

Στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν ο ΠΑΟΚ

δεν κατάφερε να πάρει την νίκη μέσα στην έδρα της Ολιμπίκ Ντόνετσκ, αλλά εξασφάλισε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα Play Offs της διοργάνωσης.

Οι Ουκρανοί κατάφεραν να προηγηθούν στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, αλλά ο Δικέφαλος βρήκε το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ και πλέον ορίζει ο ίδιος την τύχη του στην ρεβάνς της Τούμπας.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν αναμφίβολα ο Πέδρο Ενρίκε . Ο Στανόγεβιτς τον έριξε στο γήπεδο σαν αλλαγή και αυτός φρόντισε να αλλάξει τις ισορροπίες της αναμέτρησης και να πετύχει ένα πανέμορφο και άκρως σημαντικό γκολ. Λίγο μετά την είσοδό του στο γήπεδο, πήρε την μπάλα από τον Μάτος και με μία εξαιρετική προσπάθεια απέφυγε τους αντίπαλους αμυντικούς και εκτέλεσε κάτω από τα πόδια τον Μακχαράτζε.

Πέρα από το γκολ, η συνολική του παρουσία ήταν θετική, όντας αρκετά δραστήριος και δίνοντας πνοή στην επίθεση του ΠΑΟΚ.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης, που διεξήχθη μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Ενρίκε ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού συγκεντρώνοντας το 46,86% των ψήφων και κατέκτησε τον πρώτο ατομικό τίτλο της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο μόνος που κατάφερε να κοντράρει τον βραζιλιάνο άσο ήταν ο Ροντρίγκο Ρέι , ο οποίος στο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός, κρατώντας όρθια την ομάδα με καίριες επεμβάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα