Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για τη γνωμοδότηση του Ν.Σ.Κ. σχετικά με το ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο των ιδιωτικών εκπαιδευτικών

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}

Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων για τη γνωμοδότηση του Ν.Σ.Κ. σχετικά με το ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο των ιδιωτικών εκπαιδευτικών.

Δελτίο Τύπου

Ανακοίνωση

του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων για τη γνωμοδότηση του Ν.Σ.Κ. σχετικά με το ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο των ιδιωτικών εκπαιδευτικών.

Ο Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων την Παρασκευή 4 Μαΐου 2012 έκανε δεκτή την υπ’ αριθμ. 214/2012 γνωμοδότηση του Γ΄ Τμήματος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που κοινοποιήθηκε στο Γραφείο του Υπουργού Παιδείας με το υπ’ αριθμ. 1232/03.05.2012 έγγραφο.

Η γνωμοδότηση περιλαμβάνει ομόφωνη απόφαση του Γ΄ Τμήματος του Ν.Σ.Κ. και αφορά σε μισθολογικά και βαθμολογικά θέματα ιδιωτικών εκπαιδευτικών σε σχέση πάντα με το ενιαίο μισθολόγιο – βαθμολόγιο των εκπαιδευτικών (N. 4024/27.10.2011).

Η γνωμοδότηση ζητήθηκε κατόπιν επανειλημμένων αιτημάτων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για να αντιμετωπιστούν θέματα τα οποία εδώ και καιρό εκκρεμούσαν στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα